Sanayi şehrin atardamarıdır

Cansu Otogaz Otomobil LPG Sistemleri Ustası Gökhan Kılıçsallayan, sanayiye yapılan bakımın şehre yapılan yatırım olduğu yönünde gazetemize önemli açıklamalarında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2019 11:12
Sanayi şehrin atardamarıdır

HABER; ALİ HAN DELİGÖZ

Döviz kurlarında dalgalanmaların sebebiyet verdiği daralmalara değinen Kılıçsallayan; “Malzeme girişimiz döviz girişli. Dövizde ki istikrarsız grafikler hem alım hem de satımda sorunlara sebebiyet veriyor. Ürün fiyatlarında ki ani pik yapma müşteri açısında sorun oluşturdu sonucunda işlerde düşüşler meydana geldi” dedi.

sanayi-sehrin-atardamaridir-1.jpg

Sanayiye yapılan bakımın şehre yatırım olduğunun altını çizen Kılıçsallayan; “Sanayide olan yığılma dolayısıyla çalışma alanında ciddi bir daralma meydana geldi. İş sahasında ki daralma müşterilere doğrudan doğruya yansıyor. Müşteriler ve bizim açımızdan dar alan dolayısıyla sorun teşkil edebiliyor. Otopark sıkıntısı öne çıkan sanayi sorunları arasında. Hurda araç sanayiye getirilip bırakılmasının ardından aylarca yıllarca araç alınmıyor ve zaman zaman sanayi esnafı araçlarını park etmede sorun yaşayabiliyor. Belediye konuyla ilgili merci daha önce yaptığı çalışmayı yeniden köklü bir şekilde yapması lazım. Yollarımız ve altyapı sistemimizde sorunlar var. Temel problemlerimizin kooperatif öncülüğünde çözülmesini bekliyoruz. Sanayimizin gelişime ihtiyacı var. Çalışma alanının dar olmasının yanı sıra kalifiye personel bulmakta ve yetiştirmekte sorunlar yaşıyoruz. Şehrin kalkınması sanayiden geçer ve sanayiye bakılmalı çünkü sanayi şehrin atardamarıdır” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.