Sanat varsa umut var!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 3 Mart Çarşamba günü “Zeytin Ağacı Tiyatro Oyunu ve Kardeşlik Durakları Konseri” düzenlenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2021 15:48
Sanat varsa umut var!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Yunus Emre Enstitüsü koordinesinde “Zeytin Ağacı Tiyatro Oyunu ve Kardeşlik Durakları Konseri” düzenlenecek. 3 Mart Çarşamba günü iki gösterimi yapılacak etkinliğin ilki saat 14.00’da Geçici Barınma Merkezi’ndegerçekleştirilecek. İkinci gösterim ise saat 19.00’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşturulacak.

ZEYTİN AĞACI TİYATROSU

Yunus Emre Enstitüsü koordinesinde organize edilen etkinlikte, enstitü tarafından Ocak ayında düzenlenen sertifika töreninde sahne alan ve Azez Yunus Emre Enstitüsü kursiyerlerinden oluşan “Zeytin Ağacı” isimli tiyatro grubu ile enstitü bünyesinde oluşturulan müzik grubu sahne alacak. Turne programı kapsamında 2 Mart Salı günü Mardin, 3 Mart Çarşamba günü Kahramanmaraş'ta izleyiciyle buluşacak olan oyun sonrası "Kardeşlik Durakları" konseri verilecek. 19.00’da sahnelenecek oyunun ardından konser programında Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Şükriye Tutkun misafir sanatçı olarak yer alacak.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.