Sağlık Bilimleri Fakültesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılışı Gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi 2019-2020 Akademik Yılı açılış programı KSÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2019 16:41
Sağlık Bilimleri Fakültesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılışı Gerçekleştirildi

Akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can yaptı. Sağlık ve eğitimin insan yaşamında çok önemli yeri olduğunu ifade eden Rektör Can, “Sizler bu iki alanı birlikte icra eden önemli bir meslek gurubuna dâhilsiniz. Sevgi, şefkat ve sabır gerektiren bu ulvi görevinizde sizlere başarılar diliyorum. İnsanların sağlık ve mutluluğuna katkı sunan kutsal bir mesleği yapıyor olmanın gururunu yaşayabilirsiniz.” diye konuştu.

Yıl boyunca alanında önemli başarılara imza atan isimlerle öğrencileri buluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Rektör Can, açılış programı kapsamında yapılan konferansın verimli geçmesi ve yeni akademik yılın hayırlı olması temennisinde bulundu.

thumbnail_6-002.jpg

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Tuncel ise fakülte hakkında bilgiler vererek, öğrencilere seslendi. Dekan Tuncel, “İşinizi yaparken yüreğinizden sevgi, şefkat ve merhamet eksik olmasın.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Güzel Sanatlar Bölümü öğretim görevlileri Dr. Arzu Mustafayeva ve Ahmet Görüzoğlu tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

thumbnail_2.jpg

Müzik dinletisinin ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi 2019-2020 Akademik Yılı açılış dersini Kayseri Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Taşçı verdi. Prof. Dr. Sultan Taşçı “Bütüncül Bakım” ve “Kalite ve Akreditasyon” konulu konferans sunumlarını gerçekleştirdi.

Konferans hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Prof. Dr. Sultan Taşçı’yı konferans öncesi Rektörlük Makamında kabul ederek bir süre görüşen Rektör Can, günün hatırası için Taşçı’ya çeşitli hediyeler takdim etti.

thumbnail_1-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.