Rüzgar ÇETİN'e bir kötü haber daha!

Rüzgar ÇETİN'e bir kötü haber daha!

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2016 10:21
Rüzgar ÇETİN'e bir kötü haber daha!

Cezaevinden tahliye edilen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in 750 bin TL daha ödeme yapması gerektiği iddia edildi...

Rüzgar Çetin'in, İstanbul Beşiktaş'ta alkollü araç kullanarak yaptığı kazada, 1 polisin şehit olmasına bir polisin de yaralanmasının ardından tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. 

Çetin'in tahliye edilmesinde, ailenin şikayetinden vazgeçmesi önemli bir etken oldu ve ailenin şikayetinden vazgeçmek için yüklü miktarda para aldığı iddiaları da kamuoyuna yansıdı.

Hürriyet Gazetesi'nden Noyan Doğan, resmi olarak sigorta şirketleri de dahil Rüzgar Çetin'in yaptığı ödemeleri bugünkü köşesine taşıdı.

İşte o yazıdan bir kısım:

Rüzgar Çetin'in alkollüyken kaza yapması nedeniyle araba masrafını sigorta karşılamıyor. Ailelere ödenecek olan tazminat da Çetin'den alınacak. Kısaca, Çetin Ailesi, hem sigorta şirketine 506 bin lira ödeyecek hem de 250 bin liralık zararı alamayacak.

Şehit polisin ailesine ödenecek tutar için de tüm hesaplamalar yapılmış ve ortaya 512 bin lira tazminat çıkmış. Rüzgar Çetin’in neden olduğu kaza için 506 bin lira ödeyecek ki, bir kısmı ödendi.

Rüzgar Çetin, aracının trafik sigortası için sadece 720 TL ödeme yapmış. Sigorta şirketi, kazanın ardından 720 lira prime karşı, sigorta şirketi 506 bin lira tazminat ödemiş.

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.