Rodallega Akhisar'dan ayrılıyor

Rodallega Akhisar'dan ayrılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2016 12:28
Rodallega Akhisar'dan ayrılıyor

Akhisar Belediyespor'un sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldızı Hugo Rodallega, devre arasında takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Sezon başında adı sıkça Galatasaray'la gündeme gelen Hugo Rodallega, devre arasında Akhisar Belediyespor'dan ayrılıyor. 

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek futbolcu için önemli teklifler geldiği öğrenilirken Akhisar yönetiminin de yıldız futbolcudan para kazanmak için bu teklifleri değerlendirmeye aldığı ifade edildi. 

Trabzonspor ilgileniyor 

Sezon başından bu yana golcü sıkıntısı çeken Trabzonspor, devre arasında kadrosuna iyi bir forvet almak istiyor. Bordo mavililere bu sebeple menajerler aracılığıyla Akhisarlı Rodallega önerildi. Trabzonspor yönetiminin sıcak baktığı bu transfer için Aralık ayında kritik bir görüşmenin gerçekleşeceği belirtildi. 

Teknik direktör Ersun Yanal'ın da onay verdiği Rodallega transferinin gerçekleşmesi oldukça muhtemel olarak görülürken Kolombiyalı futbolcuyla ilgili tek pürüz ailesi. Kurulu düzenini bozmak istemediği için sezon başında takımdan ayrılmak istemeyen Kolombiyalı futbolcu sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması sebebiyle transferle ilgili erken bir karar vermek istiyor. 

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.