Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, İlçelerdeki Yüksekokulları ziyaret etmeye devam ediyor

İlçelerdeki Yüksekokulları Ziyaretleri Devam Eden Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Göksun Arslanbey Yerleşkesini Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2020 17:44
Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, İlçelerdeki Yüksekokulları ziyaret etmeye devam ediyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, ilçe yerleşkelerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında KSÜ Göksun Arslanbey Yerleşkesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Göksun Arslanbey Yerleşkesi içerisinde yer alan Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Göksun Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulunan Rektör Can, yüksekokul yönetimlerinden fiziki şartlar ve yürütülen akademik çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

“İlçelerimizdeki yüksekokullarda da merkezdeki gibi aynı derecede ilgi alanımıza girmekte, buraları bizzat yerinde ziyaret ederek fikir teatisinde bulunduk.” diyen Rektör Can, Yüksekokullarımızın ilçelerimize toplumsal sorumlulukları da bulunduğunu. Her yönetici ve hocamızın ‘bu sorumluluğun gereğini daha iyi şekilde nasıl yapabilirim’i düşünmesi gerektiğini ve bununda takipçisi olacaklarını söyledi.

1-164.jpg

Ziyaret kapsamında Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Göksun Meslek Yüksekokulu yöneticileri, akademik idari personel ile toplantı gerçekleştiren Rektör Can, yüksekokul personelinin memnuniyet ve beklentilerini dinledi.

Yürütülen projeler ve akademik çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Can, ilçe ve bölge sorunlarının çözümüne odaklanan bilimsel çalışmaları önemsediklerini ve üniversite imkânları ölçüsünde desteklediklerini hatırlattı.

İlçelerde yer alan akademik birimlerin kurum, kuruluş ve işletmeler tarafından danışılan ve ortak çalışmalar yürütülen birimler olmasını önemsediklerini belirten Rektör Can, bu kapsamda yürütülen çalışmaların artarak devamını dileyerek, üniversitemizi en güzel şekilde temsil eden akademik ve idari personele teşekkür etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.