Rekreasyon alanı ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak

Sosyal alanda yaptığı yatırımlar ile Onikişubat İlçesinin kalkınmasında büyük sorumluluklara imza atan Hanefi Mahçiçek, bu sosyal yatırımlar ile ilçe ekonomisine de ciddi anlamda katkı sağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2018 10:17
Rekreasyon alanı ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak

CİDDİ ANLAMDA İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Belediye Başkanlarının görevlerinin sadece sosyal çalışmalar yapmak olmadığını belirten Başkan Mahçiçek, gerek fiziki anlamda gerekse insan odaklı çalışmaları ile ilçe halkının gönlünde taht kurdu. Onikişubat Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin içerisinde ilçe ekonomisine de büyük katkı sağlayacak olan Rekreasyon Alanında artık son çalışmalar yapılıyor. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Hanefi Mahçiçek, rekreasyon alanının ciddi anlamda istihdam sağlayacağını söyledi.

k1-154.jpg

VİZYONLU BELEDİYECİLİK

İlçede ihtiyaçların karşılanmasının yanında o ilçe için geliştirilebilecek olan alanların da incelemelerinin yapılması gerektiğine değinen Mahçiçek, ilçede elverişli üretim alanlarının projelendirilmesi gerektiğini söyledi. Mahçiçek; “Bir belediye başkanının görevi o memlekette sadece sosyal çalışmalar yapmak değil. Gerek fiziki anlamda gerekse insan odaklı yapılan çalışmaların bağlamında bu hizmetler yapılacak. Aynı zamanda bu memleketin ekonomisini kalkındıracak ne tür yatırımlar yapılabilir diye düşünülür. Bir ilçede belediye hizmetlerinin yanında o ilçede ne tür üretim alanları geliştirebiliriz? O üretim alanlarının geliştirilmesi için ne tür altyapılar yapılabilir? Çalışmalarının yapılması gerekir. Örneğin bir ilçede hayvancılık ön plana çıkmışsa, o hayvanların daha çok katma değer kazanması için oralarda yerel yapılanmaların kolaylaştırıcı çalışmalar yapması lazım. Aynı zamanda bölgede istihdam sağlanması lazım. Buna Onikişubat Belediyesi olarak örnek verebileceğimiz rekreasyon alanımız var. Bu alanda binlerce vatandaşımız istihdam edilecek. Yerli ve yabancı turist çekecek. Bunlar bizim Kahramanmaraş’ımıza değer katacak projeler” dedi.

k2-113.jpg

4+4+4’LÜK SİSTEME DÖRT DÖRTLÜK BAŞKAN

Eğitim konusunda hassas davranan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, en mutlu olduğu projelerden bir tanesini de üniversite kazanan öğrenciler ile bir araya gelmesinin olduğunu söyledi. Başkan Mahçiçek açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Son birkaç yıl içerisinde en mutu olduğum projelerimizden bir tanesi üniversite sınavında başarılı olan öğrencilerimiz ile bir araya gelmemiz oldu. Bir diğeri ise Erol Abdullah Olçok İmam Hatip lisesinin eğitim hayatına geçmesi oldu. 600’ün üzerinde öğrenciye hizmet verecek. Buralardan ülkemize, vatan millet sevgisi ile, değer ve yargılarımızı göz önüne alan insanlar yetişecek”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.