Profesyonel Bir Google İşletme Haritanızın Şık ve Kalabalık Bir Caddedeki Mağazadan Daha Fazla Satış Yaptığını Biliyor muydunuz?

İşletmelerin ve işletme şubelerinin haritalarda ve navigasyon cihazlarda yer almasının önündeki zorlukları kaldırmak ve işletmenizi tüm harita kayıt servislerine tek bir seferde kaydetmek için yola çıkan Sky Medya İnternet Hizmetleri, kısa sürede...

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2023 21:41
Profesyonel Bir Google İşletme Haritanızın Şık ve Kalabalık Bir Caddedeki Mağazadan Daha Fazla Satış Yaptığını Biliyor muydunuz?

İşletmelerin ve işletme şubelerinin haritalarda ve navigasyon cihazlarda yer almasının önündeki zorlukları kaldırmak ve işletmenizi tüm harita kayıt servislerine tek bir seferde kaydetmek için yola çıkan Sky Medya İnternet Hizmetleri, kısa sürede binlerce işletmenin harita kayıt işlemini gerçekleştirmiştir.

SkyMedya İnternet Hizmetleri, eczanelerden avukatlık ofislerine, marketlerden kafelere, restoranlardan mağazalara kadar hem tek tek işletmelerin lokasyonlarını tüm dijital haritalara ve navigasyon cihazlarına kaydeder hem de şubeleri bulunan şirketlerin tüm şubelerinin harita kayıt işlemlerini ve yönetimini tek bir yerde toplar.

Yerel aramalarda %300'e varan görüntülenme artışı

İşletmeler için göz ardı edilemeyen pazarlama kanallarından biri haline gelen Google’da potansiyel müşterilerimize ulaşmak ve pazar payımızı büyüterek rakiplerimizin önüne geçmek amacıyla kullanabileceğimiz en önemli alan haritalar yani Google Maps’tir.

Potansiyel müşterilerinize Anahtar Kelimelerle ulaşın

Firmanızın ürünlerinin Google Haritalar'a optimize edilmiş anahtar kelimeler (SEO) ile yerel aramalarda görünürlüklerini arttırın. Seçtiğiniz anahtar kelimeler ile potansiyel müşterilerinizi firmanıza çekin.

index.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.