Potansiyel girişimcilere en büyük engel kira gideri

Nedirlioğlu Oto Elektrik İşletmecisi Samet Nedirli, son dönemlerde sanayi esnafının sık sık karşılaştığı sorunlarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2019 13:14
Potansiyel girişimcilere en büyük engel kira gideri

Sanayinin son yıllarda uğradığı en büyük durgunluğun olduğunu ifade eden Nedirli; Oto elektrik sistemleri alanında 18 yıldır yeni sanayi sitesinde faaliyet gösteriyoruz. Sanayi yakın tarihte bu kadar büyük bir durgunluk geçirmedi. Ekonomi alanında bir darlık çekiyor esnaf. Kobiler özellikle bu dar boğazdan geçerken büyük zorluklarla karşılaşıyor. Devletin konuyla ilgili biriminin ilgilenerek bu durumun aşılmasında yardımları daha ileri düzeylerde olacaktır” dedi.

Yoğunluk ve yetersiz alt yapı dolayısıyla sanayi esnafının zarara uğradığını belirten Nedirli; İş sahasının yoğunluk dolayısıyla daralması işlerimizi olumsuz yönde etkiliyor. Alt yapının yetersiz olması hasebiyle dükkânlarımız yoğun yağışlar karşısında su baskınına uğrayabiliyor. Dükkân sayısının az olması dolayısıyla yeni iş kuracak girişimcilerin önünde kocaman bir engel oluşturuyor. Bu durumda kira gideri olarak potansiyel girişimcilerin önüne çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.