POLİS KADINA ÇARPAN SÜRÜCÜYÜ DİKİZ AYNASINDAN BULDU

POLİS KADINA ÇARPAN SÜRÜCÜYÜ DİKİZ AYNASINDAN BULDU

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2017 10:40
POLİS KADINA ÇARPAN SÜRÜCÜYÜ DİKİZ AYNASINDAN BULDU

Adana’da otoyolda bir kadına çarpıp kadının ölümüne neden olan sürücü olay yerinden kaçtı. Zanlıyı arama çalışmaları başlatan polis, olay yerinde düşen dikiz aynasından yola çıkarak araç sahibini yakaladı.

Olay, Çukurova ilçesi Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolu Mersin istikametinde meydana geldi. Aygün Y. (28) isimli kadın Karaisalı Sapağı’nda karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Çarpan otomobilin sürücüsünün olay yerinden Mersin istikametine doğru kaçtı. Kazayı görenler sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmada otomobilin kadına sol tarafından çarptığını ve sol dikiz aynasının kırılarak olay yerinde kaldığını tespit eden polis ekipleri aynı zamanda otomobilin lüks bir marka olduğunu belirledi. Daha sonra Osmaniye gişelerinde sol aynası kırık olan bir otomobil polis ekipleri tarafından durduruldu. Sürücünün kadına çarpan Ejder Ö. Olduğu belirlendi. Sürücü Ejder Ö. İle yanındaki arkadaşı Mahmut D. gözaltına alındı.

 

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.