PERKOTEK Bariyer Sistemi

Akardiyon bariyer; yolları ve geçiş noktaları ile acil durumlarda kapatılmasında kullanılan bariyerdir. Kolay kullanımı ve estetik görünümü nedeniyle en fazla tercih edilen ürünler arasında bulunmaktadır. Modüler yapılı olup, ihtiyaç durumunda...

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2022 15:10
PERKOTEK Bariyer Sistemi

Akardiyon bariyer; yolları ve geçiş noktaları ile acil durumlarda kapatılmasında kullanılan bariyerdir. Kolay kullanımı ve estetik görünümü nedeniyle en fazla tercih edilen ürünler arasında bulunmaktadır. Modüler yapılı olup, ihtiyaç durumunda istenilen uzunluğa ulaştırılabilmektedir.

Hafif ve kolay taşınabilen bariyerler çelik yada alüminyumdan üretilebilmektedir. Yolları ayırmak yada acil durumlarda yolları kapatmak için yola kurulan bir engel olup, yan yana katlanabilir özelliği ile kurulumu ve taşınması kolaydır. Aynı zamanda sayesinde yollar hızlı şekilde yollar kapatılıp açılabilmektedir.

Güvenli geçiş ve geçişlerin kontrol altında tutulması için kullanılan akordiyon bariyer; okul, işyerleri ve otoparklarda da kullanım kolaylığı nedeniyle tercih edilmektedir. Farklı özelliklerde üretilebilen bu sistemler ayaklı olması nedeniyle kullanıldığı yerlerde asfalta delik açmadan yada her hangi bir montaj gerektirmeden istenilen uzunlukta kullanılabilmektedir.

Akordiyon Bariyer Özellikleri ve Kullanımı

Kolay taşınabilen ve istenilen uzunluktaki alanların kapatılmasında kullanılan güvenlik önlemi akordiyon bariyerler, tekerlekli yada tekerleksiz fark etmeksizin kolay şekilde kurulabilmektedir. Yol kısıtlamaları ile birlikte güvenlik önlemi alınmak istenilen askeri nizamiye, miting ve konser alanları hatta olay yerini kontrol altına almada tercih edilen portatif bir üründür. Makaslı ve katlanır özelliği yanında motorlu olan ve kumanda ile çalışan türleri de bulunan bu sistemlere araç plaka tanıma sistemi yada hızlı geçiş sistemi de entegre edilebilmektedir.

Otopark girişi yada nizamiye girişinde sabit ve sürekli kullanımı nedeniyle akordiyon bariyerlerin kollu sistemleri kullanılmaktadır. Mobil olan ve taşınabilir sistemleri ise kalabalık alanlarda yoğunluğu azaltmak yada yönlendirmek amacıyla yol geçişlerinde ise kısıtlama ve kapatmak için kullanılmaktadır.

Akordiyon Bariyer Teknik Özellikleri ve Fiyatları

Kullanım alanı oldukça geniş olan bu bariyerler birbirine eklenebilir ve kilitli modüler sistemdir. Boyu 2 metre kadar açılabilen bariyerler ilave yapılmak suretiyle ihtiyaca göre boyu uzatılabilmektedir. sabit yada hareketli kullanıma uygun üretilen bariyerin her modülünde 7 adet dikme ve 8 tekerlek bulunmakta, ağırlığı ise 20 kg olmaktadır. Tekerleğinin çapı 9,5 cm, modül boyu ise modül en fazla 210 cm’ye kadar çıkabilmektedir.

Çelik ve alüminyumdan üretilebilin akordiyon bariyerlerde fiyatlarda sabit ve hareketli özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Kullanılan alan ve özellikleri dikkate alınarak satıcı firma ile iletişime geçilerek ürün fiyatı alınabilmektedir.

Kollu Bariyer

Günümüzde otopark sektörü oldukça büyümüş ve büyüme hızı artarak devam etmektedir. Otopark kurmak için gerekli araç gereçlerin başında kollu bariyer otopark sistemleri gelmektedir.

Kollu bariyer otopark sistemleri, günümüzde oldukça büyük bir pazara sahip olan teknolojik ürünler haline gelmiştir. Bu teknolojik ürünlerin sunduğu hizmet otoparklar için vazgeçilmez bir ürün olmasını sağlamıştır. Perkotek isimli teknoloji firmasının üretim portföyü içinde olan kollu bariyer sistemleri, profesyonel ve işinde uzman çalışanlardan oluşan kadrosu ve ürettiği kaliteli ürünleri ile uygun fiyatları ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor.

Ticari alanda da oldukça rağbet gören kollu bariyer teknolojisi, büyük bir iş sektörü oluşmasında oldukça büyük bir paya sahip. OGS ve HGS gibi sistemlerin benzeri bir yazılıma sahip olan kollu bariyer otopark sistemleri, kartlı geçiş sistemi ile de daha hızlı işlem yapılabilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca işletmelerdeki farklılıkların farkında olan Perkotek, farklı modeller üreterek her firmaya uygun kollu bariyer otopark sistemleri üretmeye devam ediyor. Kollu bariyer otopark sistemlerinin tek marifeti kart okuyucu sistemi değil sisteme kart tanımlanmanın yanı sıra parmak izi ve şifre gibi geçiş seçenekleri de tanımlamak mümkün. Kollu otopark bariyer sistemi otoparkın günlük envanterini tutar. Yani yapılan giriş çıkışları sayar ve kaydını tutar.

Kollu bariyer otopark sistemlerinde tetik verme özelliği de bulunmaktadır. Tetik verme özelliği bir nevi kilit sistemidir. Yani güvenlik sistemidir. Kollu bariyer otopark sistemlerinin birincil görevi insanların can ve mal sağlığının korunmasıdır.

Kollu bariyer otopark sistemleri, standalone gibi bazı online olarak çalışan yazılımları kullanır. Bu sayede sisteme geçiş kartı tanımlama gibi bazı işlemler kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Ayrıca bu yazılımlar araçların giriş çıkışlarını düzenleyerek kaza riskini en aza indirir. Kollu bariyer otopark sistemleri 3 metre ila 6 metre arası uzunlukta modellere sahiptir. Kollu bariyer otopark sistemlerine flaşör takılarak araçlara ışıklı uyarı verilebilmektedir. Perkotek tarafından üretilen kollu bariyer otopark sistemleri oldukça kaliteli ve uygun fiyatlıdır. Ayrıca, ürünün kurulumu Perkotek firmasının uzman ekipleri tarafından yapılmaktadır. Herhangi bir arıza durumunda Türkiye’nin 81 ilinde bulunan teknik servis ve satış ofisleri ile sorunun giderilmesi mümkündür.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.