Pazarcık’ta sorunlar çözüme kavuşturuluyor

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan; “Partimizle birlikte ilçemizin mahallelerini gezerek sorunların çözümü noktasında hemşerilerimizle istişarelerimizi sürdürdük. Evri mahallemizde bulunan ve Nilüfer çiçeklerinin ahenkle doğaya zenginlik...

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2021 15:38
Pazarcık’ta sorunlar çözüme kavuşturuluyor

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan; “Partimizle birlikte ilçemizin mahallelerini gezerek sorunların çözümü noktasında hemşerilerimizle istişarelerimizi sürdürdük. Evri mahallemizde bulunan ve Nilüfer çiçeklerinin ahenkle doğaya zenginlik kattığı gölümüzün temizliğinin yapılması için de gerekenin yapılması için çalışmaları başladık” dedi.

Hafta sonu Pazarcık’ın kırsal mahallelerine, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekili Habibe Öçal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İlçe Kaymakamı Adil Nas, İl Teşkilatı, İlçe teşkilatı ve meclis üyeleri ile çıkarma yapan Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ilçesinin sorunlarını geniş yelpazede dile getirdi.

Pazarcık Belediyesi olarak imkanlar dâhilinde hemşerilerine en iyi hizmeti vermeye çalışan Başkan Yılmazcan, Milletvekilleri, kaymakamları ve ilçe teşkilatı ile mahallelerini ziyaret ederek sorunların yerinde görüldüğünü, İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç, Milletvekili Öçal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör’ün sorunlara eğilmesinin hem kendilerini hem de hemşerilerini mutlu ettiğini söyledi.

Ak partili heyetin ilk durağı ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Evri Mahallesi oldu. Evri Pınarbaşı Mahallesinde mahalle sakinleri tarafından karşılanan heyet bölgenin sorunları ve çözüm önerileri konusunda vatandaşlarla sohbet etti. İlçenin sorunlarının çözülmesi konusunda çalışma yapan heyet Nilüfer çiçekleri ile Türkiye’ye nam salmış Mizmilli göletinde de incelemelerde bulundu. Gölete gelen çevre bilinci oturmamış ziyaretçiler tarafından kirletilen bölgenin acilen temizlenmesi konusunda karar alındı ve çalışmalara başlandı.

Evri mahallesinde temaslarını sürdüren heyet Taşbiçme Mahallesi sakinleriyle de bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen heyet, sorunların türüne göre kısa, orta ve uzun vadede yapılarak çözüme kavuşturulacağı belirtildi. Evri Mahallesinin ardından aynı heyet Çiğdem Tepe Mahallesine geçerek sorunları vatandaşlardan dinledi. Akabinde ise Çiğdemtepe’de yapımı süren Millet Konağında incelemelerde bulunuldu. Bir diğer millet konağının yükseldiği Karagöl Mahallesini de ziyaret eden heyet, Karagöl mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.

Her gittiği bölgede iletilen sorunları anında planlayan heyet Ufakcıklı Mahalle ziyaretinin ardından Yumaklıcerit’te Pazarcık Belediyesi tarafından yapımı tamamlaman Taziye evinin açılışını yaptı. Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, ziyarete katılan Başta İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekili Habibe Öçal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör olmak üzere Pazarcık Kaymakamı Adil Nas, İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte, Pazarcık İlçe Koordinatöre Enver Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün,, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yıkıcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Karabudak, İlçe teşkilatı ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Belediyenin imkanlarını sonuna kadar kullandıklarını belirten Başkan Yılmazcan; “partimizle ve kaymakamımızla birlikte bir kaz daha hemşerilerimizle hemhal olduk. Çok verimli bir ziyaret, açılış ve inceleme gezisi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da sorunları yerinde görerek hizmet talimatı vermesi çok iyi oldu. Tüm partilerimizle, kaymakamımızla hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.