Pazarcık kendi kendine yetiyor

Ada Halı Ltd. Şti Pazarcık Bellona Bayii İşletmecisi Aslan Çalıcı gazetemize açıklamalarda bulundu. Pazarcığın ekonomi ve Sosyal canlılığını değerlendiren Çalıcı Pazarcık kendi kendine yetiyor dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2018 15:15
Pazarcık kendi kendine yetiyor

HABER: ALİ HAN DELİGÖZ

35 yıldır faaliyetlerini 25 yıldır da Pazarcık’ta faaliyetlerini yürüttüğünü belirten Aslan Çalıcı Gaziantep, Mersin ve İskenderun’da satış mağazaları, Gaziantep organize sanayisinde ki dev üretim tesisiyle sektörün önemli aktörlerinden olduklarını ifade ederek vatandaşlara önemli tavsiyelere bulundu.

Çalıcı; “1994 yılından bu yana Pazarcık halkına hizmet vermek üzere burada faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Aynı zamanda Gaziantep, Mersin ve İskenderun da mağazalarımız ve Gaziantep Organize Sanayiinde halı üretimi yapıyoruz. Elimizden geldiğince en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Tabii ki onlarında teveccühleri ve bizleri tercih etmelerine nazaran iyi bir hizmet ağıyla ve kaliteli servisle müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz” dedi.

Çalıcı; “Pazarcık ekonomisine katkı sağlamak amacıyla faaliyetler de bulunuyor ve işletmemizde 15 kişiye istihdam olanağı sağlıyoruz. Pazarcığın en önemli ve merkezi noktalarından birinde hizmet veriyor ve en büyük mağazalarından birisiyiz. Kalifiye personel bulmakta yaşadığımız zorlukları kendi yetiştirdiğimiz personellerin standartlarını daha üst seviyede tutarak personel açığımızı kapatıyoruz. Son 3 yıl içerisinde fırsat buldukça geniş kapsamlı olmasa da Avrupa ülkelerine ülkemiz adına nitelikli ve katma değeri yüksek ihracata yönelik çalışmalara başladık. Yaz dönemlerinde hem gurbetçilerimizin dönüp ilçe ekonomisine önemli ölçüde katkısıyla hem de düğün münasebetiyle satışlarımızın iki katına çıktığı dönemler oluyor. Bahsettiğimiz yaz dönemlerinde Pazarcığın kalkınmasını sağlayan ve kendini kurtaran bir ekonomisi oluşuyor” ifadelerine yer verdi.

Mobilya ve dayanıklı tüketim ürünleri almak isteyenlere tavsiyelerde bulunan Aslan Çalıcı; “Bünyemizde her bütçeye uygun ürün var. Aynı zamanda teşvik amaçlı belirli oranlarda alışveriş neticesinde hediyelerimiz var. Firmamızın da belirlediği kampanyalar ve üçlü çeyiz setleri olduğu gibi, yeniden evini düzmek isteyen ya da yeni düğün yapmak isteyenlerinde 10 bin ile 15 bin TL gibi maliyetlerle taleplerini karşılama imkânı sağlanıyor.

Mobilya alırken vatandaşların dikkat etmesi gereken etmenlere değinecek olursak; kaliteli ve kalıcı ürünleri, belirli markaları tercih etmelerini, hızlı, çabuk ve servis hizmetlerinin bulunması, ileriye yönelik yedek parça temininin kolaylıkla sağlayabilecek markaları tercih etmelerini öneriyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.