Paravolley Süper Lig 2. Etapı ilimizde yapıldı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2018-2019 sezonu “Paravoley(oturarak Voleybol) Süper lig 2. Etap Müsabakaları 19-21 Nisan 2019 tarihleri arasında İlimiz Osman Sayın Spor Salonunda yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2019 13:18
Paravolley Süper Lig 2. Etapı ilimizde yapıldı

Bu etaptaki yarışlar geçtiğimiz günlerde vefat eden Gaziantep Nizip Paravolley Takımı Sporcusu Mustafa Türkmen’e İtafen gerçekleştirildi. Osman Sayın Spor Salonunda Rahmetli Mustafa Türkmen Anı köşesi yapılarak karanfiller ile süslendi.

Mustafa Türkmen Paravolley Süper Lig 2. Etap müsabakalarına 19 Nisan 2019 tarihinde açılış seremonisi düzenlendi. Açılış seremonisi Müsabaka Hakemleri ve Müsabakalara katılan tüm Takımların salonda yerlerini alması ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunmasının akabinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Branş sorumlusu Oğuz ÇERİK birer konuşma yaptılar.

paravolley-super-lig-2.-etapi-ilimizde-yapildi123.jpg

Açılış seremonisin ardından Maçlar başladı. Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Ümit UZTÜRK adına Paravolley Milli Takım antrenörü Yusuf Kenankök, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI’ ya Organizasyona katkılarından dolayı Plaket takdim etti.

12 takımımın katılımıyla Üç gün süren müsabakalar kardeşlik içerisinde tüm sporculara örnek teşkil edecek şekilde tamamlandı. Farklı illerden gelen misafir takım sporcuları Kahramanmaraş’a ve organizasyona tam not verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.