PAMUK PRENSES VE YEDİ CÜCELER AFŞİNDE SAHNE ALDI

Afşin Belediyesi tarafından organize edilen öğrencilere yönelik "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2015 15:53
PAMUK PRENSES VE YEDİ CÜCELER AFŞİNDE SAHNE ALDI

Afşin Belediyesi salonunda gerçekleşen tiyatro gösterisine öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okullarından gelen öğrencilere farklı saatlerde 3 seans halinde gösterildi. Sergilenen tiyatro oyununa yoğun ilgi gösteren okullardan gelen minik öğrenciler doyasıya eğlendiler. Tiyatro oyununda yedi cücelerle ilk defa karşı karşıya gelen minik öğrenciler, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Oyun sergilendiği anlarda zaman zaman heyecanlanan minikler, alkışlarıyla oyuncuları destekleyerek tiyatroyu çok beğendiklerini ifade ettiler.

afbl0594-kopyala-kopyala.jpg

Oyun öncesi kısa bir konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Çocuklarımıza yönelik bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Çocuklarımıza yönelik programlarımızda tiyatro etkinliklerinin ayrı bir önemi vardır. Çocuklar bu tür etkinliklerle öğrenme, anlama ve uyum sağlamada daha başarılı olmaktadırlar. Bu tür etkinliklerdeki amacımız çocukların önce eğlenmesi sonrasında ise tiyatrodan kendilerine uygun değerleri almalarıdır. Ayrıca çocuklara tiyatro sevgisi dışında dostluğu da aşılamayı hedefliyoruz. Bu güzel etkinliğe çocuklarımızın yoğun ilgi göstermelerinden dolayı ayrıca çok mutlu oldum. İnşallah ilerleyen zamanlarda çocuklarımız için bir çok faydalı etkinlik düzenleyeceğiz.” dedi.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.