Öztunç; Hani bu hızlı tren Kahramanmaraş’tan da geçecekti!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Bakan Karaismailoğlu'na tepki göstererek, "Son seçimlerden önce millete hızlı tren müjdesi veriyordunuz. Ne oldu ? İşiniz gücünüz Kahramanmaraşlıyı aldatmak, kandırmak" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2022 16:50
Öztunç; Hani bu hızlı tren Kahramanmaraş’tan da geçecekti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yapımı halen devam eden Mersin Adana Osmaniye Gaziantep hızlı tren projesine dair detayları paylaştı.

Karaismailoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattında çalışmalarımız devam ediyor! Projemiz, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerini birbirine bağlayacak! Şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Hızlı trenin doğrudan Kahramanmaraş'a ulaşacağına dair söz verilmesine rağmen, bazı vatandaşlar bu konudaki çalışmaların yapılmamasına tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ise sosyal medya hesabından tepki gösterek şunları söyledi;

"Ey AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Ey Büyükşehir belediye başkanı, Ey AKP’li bakanlar hani bu hızlı tren Kahramanmaraş’tan da geçecekti. Son seçimlerden önce millete hızlı tren müjdesi veriyordunuz. Ne oldu ? İşiniz gücünüz Kahramanmaraşlıyı aldatmak, kandırmak."

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.