Özkan Danışmanlık Şirketi

Dünyada ticaret ve rekabetin şekli hızla değişim gösterirken, Türkiyede bu değişimden payını alıyor. Her geçen zaman karşısına yeniden bir olgu çıkarıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2023 00:36
Özkan Danışmanlık Şirketi

Marka, kurumsal olma, ulus ötesi rekabete uyum sağlama, ulus ötesi bir kimlik kazanan norm ve özellikle AB düzenlemeleri ile uyum gösterme artık geri dönüşü olmayan olgular olarak günlük hayata yerleşiyor. Bütün bu etkenler hizmet sektöründe hızlı bir gelişim ve değişimi de beraberinde getiriyor. Artık, yeni hizmet anlayışı ve yöntemi geliştiren firmalar ayakta kalıyor. ÖZKAN DANIŞMANLIK da bu sektörde yerini hızla almakta ve bir çok branşta etkin ve çözüm odaklı hizmet üretiyor.

Özkan Danısmanlık Müşterileri ve Büyüme

Günümüzde rekabet avantajı, müşterilerle kurulan güvene dayalı ilişkiler sayesinde gerçekleşiyor. Teknoloji, müşteri deneyimini ve müşteri beklentilerini her alanda hızla dönüştürüyor. Bu hızlı tempolu ortamda, müşteri güveni işinizin merkezinde yer almalıdır, Böylece sadakat ve kalıcı kârlılığa yol açan müşteri ilişkileri kurabilirsiniz. Özkan Danışmanlık şirketi müşteri odaklı iş modellerine dönüşmesine ve müşterilerinin güvenini kazanmasına yardımcı oluyor. Ekibi, multidisipliner uzmanlığı, deneyimi, pazarlama, satış ve servis uzmanları, küresel bağlantıları ve sektör bilgimizle daha spesifik sorular sormanıza olanak tanıyor.

CE Belgesi Veren Firmalar

Özkan danışmanlık ce belgesi veren firmalar ile ilgili size danışmanlık hizmeti sunuyor. CE belgesi direktifte atıfta bulunulan ürünlerin Avrupa Birliği içinde serbestçe dolaşabilmesi için üreticilerin ürünlerine takmaları gereken semboldür. Bu, ürünün sağlık ve güvenlik gereksinimlerini karşıladığını gösteriyor. CE sertifikaları, Nando tarafından akredite edilmiş kuruluşlar veya Türkak tarafından akredite edilmiş firmalar tarafından veriliyor.

CE Standartları

Üreticiler standartların nerede olduğunu bilemeyebilirler. Çevrimiçi arayarak bilgi alabilirsiniz, ancak çevrimiçi olarak ücretsiz olarak edinmenin pek çok yolu yoktur. CE sertifikalı bir standart ce belgesi fiyatı almak, şirketlerin veya bireylerin yeni standartların oluşturulmasına katkıda bulunmalarının bir yoludur. Tüm standartların telif hakkı vardır ve yasa dışı yollardan ücretsiz olarak elde edilemez. Kural olarak, ulusal standart kuruluşları standartları sağlar. Çünkü sözleşmeye göre satış ve yayın hakları onlarda.Üreticiler için en önemli konulardan biri CE fiyatıdır. CE belgesi almak isteyen kuruluşlar genellikle ödemek zorunda oldukları maliyetlere odaklanır.

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.