Özel Gereksinimli Bireylerle Kahramanmaraş’ı Dönüştürme Yolculuğu

Başkan Güngör, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde özel gereksinimli bireylerle buluşarak, Kahramanmaraş'ı daha yaşanabilir kılmak için projeleri tanıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2023 13:34
Özel Gereksinimli Bireylerle Kahramanmaraş’ı Dönüştürme Yolculuğu

Başkan Güngör, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdiği ziyarette özel gereksinimli bireylerle buluşarak, "Özel gereksinimli kardeşlerimiz için Kahramanmaraş'ı daha yaşanabilir ve konforlu bir şehir haline getirmek için çaba harcıyoruz" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehre gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

engelsiz-yasam-merkezi-5.jpg

Ziyarette TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt, Prof. Dr. Mehmet Şahin ve AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel de yer aldı. Başkan Güngör ve heyet, özel gereksinimli bireylerle yakından ilgilenirken, yaşam merkezindeki faaliyetlere ilişkin yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Güngör, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz ve il başkanımızla bir araya gelerek Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yaşamını sürdüren kardeşlerimizi ziyaret ettik. Büyükşehir Belediyesi olarak özel gereksinimli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak adına projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bugün özellikle görme engelliler için tasarlanmış Engelsiz Kahramanmaraş mobil toplu taşıma uygulamamızı tanıttık. Engellilerimiz için daha yaşanabilir ve konforlu bir Kahramanmaraş oluşturma çabamızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.