Onikişubat’a yakışır yeni belediye hizmet binası

Hem modern çizgisiyle, hem de silüetiyle kente değer katacak olan yeni hizmet binasıyla hizmet vermeye başlayacak olan Onikişubat Belediyesi yaptığı akıllı bina ile yine bir ilke imza attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2019 13:33
Onikişubat’a yakışır yeni belediye hizmet binası

Yapımı bitmek üzere olan hizmet binası, 8 katta; 240 araçlık 2 otopark, meclis salonu, encümen salonu, 1 ihale odası, 1 derslik, 3 toplantı salonu, 1 belediye müzesi, 1 mutfak, 4 yemekhane salonu olmak üzere 30.127m² kapalı alan üzerine yapılmaktadır.

Bina içerisinde; 230 kişilik çok amaçlı salon, 90 kişilik ihale odası, ihale hazırlık odaları, kurum içi eğitimler için derslikler, banka rezerv alanı, vatandaşların rahatlıkla ödemelerini yapabilmeleri için vezne ile ödeme bankolarının yanı sıra, vatandaşlara sağlıklı bir hizmet verebilmek için süper hizmet masaları yer alacaktır.

Bina çatısında 26 adet güneş panelleri ile binanın ısıtma ve aydınlatma için gerekli enerjisi üretilerek hem tasarruf sağlanacak, hem de doğaya katkı sunulmuş olacaktır. Ayrıca Gri Su Tesisatı ile atık sular arıtılarak, bahçe sulamasında kullanılacak olan bu sistem çevreye karşı sorumlu belediyeciliğe örnek olacak nitelikte.

Yaptığı projelerle şehrimize fiziki bir yatırımın yanı sıra, her geçen gün kaynakları tükenen dünyamızda tüketirken üretmeyi de hedef alan, özellikle doğa dostu sistemler kullanılmış yeni hizmet binasında. Hem yapılacak yeni binalara örnek olmak, hem de duyarlı belediyecilik anlayışı gereği yarınlara güzel bir dünya bırakmak isteyen Onikişubat Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarında ilkleri gerçekleştirerek ilçenin değerini artırıyor.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği yeni hizmet binasında son eksikler tamamlanmaktadır. Onikişubat Belediyesi çok kısa bir zaman sonra yeni binada, kaliteli hizmet kadrosuyla vatandaşlara en güzel hizmeti vermeye başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.