Onikişubat Bosna Hersek’te sofrasını paylaştı

Onikişubat Belediyesi iftar programlarıyla sadece Onikişubat İlçesinde değil ülke sınırları dışında da gönüllerde taht kuruyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2018 16:46
Onikişubat Bosna Hersek’te sofrasını paylaştı

Bu kapsamda Onikişubat Belediyesi Bosna Hersek’te iftar programı düzenledi. Kardeş belediye olan Bosanska Krupa Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen iftar programı yoğun ilgi gördü.

“Gönüllerimiz Bir Sofralarımız Bir” Boşnakça “Jedno Srce Jedna Sofra” sloganı ile mübarek Ramazan ayında 1000 kişilik iftar yemeği düzenleyen Onikişubat Belediyesi, hem Bosnalı vatandaşlarla ekmeğini, sofrasını paylaştı hem de Kahramanmaraş ve Onikişubat ilçesinin tanıtımına katkı sağladı.

“2018’de 46 Bin 470 Vatandaş Aynı Sofrada Buluştu”

Onikişubat Belediyesi 2018 Ramazan ayında Bosna Hersek’te dâhil olmak üzere şu ana kadar 46 Bin 470 vatandaşla iftar programlarında bir araya gelerek, gönülleri buluşturdu ve sofralarını paylaştı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ramazan ayının maneviyatını en üst seviyelerde yaşamanın ve yaşatmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, “Sadece bu yıl 46 Bin 470 vatandaşımızla bir araya geldik. Bu bizleri maneviyat dünyamızda çok fazla mutlu ediyor. Vatandaşlarımızla böyle özel ve mübarek bir ayda bir araya gelip, dualar ediyor soframızı, en önemlisi de gönüllerimizi paylaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan her Ramazan ayında bu hissiyat ile hareket ediyoruz. 5 yıl sürecinde toplamda 235 Bin vatandaşımız ile aynı sofrayı paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Allah nasip ve kısmet ederse inşallah yine binlerce vatandaşlarımızla böyle güzel ve anlamlı günlerde bir araya gelerek, soframızı paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.