Onikişubat Belediyesi’nden park izni öncesi temizlik

Onikişubat Belediyesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın normalleşme süreci kapsamında açıkladığı, 65 yaş ve üzeri vatandaşların 10 Mayıs Pazar günü 11:00-15:00 saatleri arasında dışarı çıkacak olmalarından dolayı park ve bahçeleri dezenfekte etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2020 15:50
Onikişubat Belediyesi’nden park izni öncesi temizlik

Erken saatlerde başlayan dezenfekte işlemleri, vatandaşlar sokağa çıkmadan bitirildi. İlçe merkezinde bulunan tüm parklar özenle dezenfekte edilerek, büyüklerin hizmetine sunuldu.

2-162.jpg

Her türlü tedbire ittnayla dikkat eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Cumhurbaşkanımız tarafından büyüklerimize verilen sokağa çıkma izni, Anneler Günü olması münasebetiyle daha da anlam kazandı. İstedik ki büyüklerimiz sağlıklı ve hijyen ortamlarda saatlerini geçirsinler. Bizim için çok kıymetli olan büyüklerimize, 2 ay gibi bir zamandır yasağa riayet ettiklerinden ve gösterdikleri sabırdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.

onikisubat-belediyesi’nden-park-izni-oncesi-temizlik1.jpg

Başta büyük bir fedakârlıkla çalışan, evlerinden ve ailelerinden uzakta görev yapan sağlık çalışanı annelerimizin ve tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.