Onikişubat Belediyesi Meclis üyeleri Esad rejimini kınadı!

Onikişubat Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı, yeni hizmet binasında, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2020 09:25
Onikişubat Belediyesi Meclis üyeleri Esad rejimini kınadı!

Toplantı öncesi, Suriye’nin İdlib kentinde hain rejim güçleri tarafından şehit edilen 35 askerimiz için deklerasyon okunarak oylamaya sunuldu. Deklerasyonun, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı meclis üyelerince imzalanarak kamuoyuna duyurulması oy birliği ile kabul edildi.

Yoğun gündem maddelerinin görüşüldüğü Meclis Toplantısının konuları şöyleydi:

onikisubat-belediyesi-meclis-uyeleri-esad-rejimini-kinadi!1.jpg

1- Açılış, yoklama ve eski tutanak özetinin görüşülmesi.

2- Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün İsim verilmesi hakkındaki teklifi.

3- Osmaniye İli Sumbas, Toprakkale İlçe Belediyeleri ve Mehmetli Belde Belediyesi ile kardeş belediye ilişkisi kurulması teklifi.

4- Sosyal Proje Kapsamında Onikişubat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürlüğü aracılığı ile LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.’den, yardıma muhtaç ilköğretim öğrencilerine dağıtılmak üzere 4000 adet giyim malzemesinin belediyemiz adına hibe olarak talep edilmesi teklifi.

5- İlçemiz sınırları içerisinde ikamet eden yardıma muhtaç ailelerin temel ihtiyaçlarını asgari seviyede karşılayabilmeleri için Onikişubatlım kart projesinin 2020 yılı içerisinde de devam edilmesi teklifi.

6- Belediyemize ait hisseli ve tam parsellerin satışlarının yapılabilmesi için encümene yetki verilmesi teklifi.

7- Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait tam parsellerin satışlarının yapılabilmesi için encümenene yetki verilmesi teklifii yetki verilmesi teklifi.

8- İmar Plan Tadilatlarının görüşülmesi teklifi

9- Dilek ve temenniler.

10- Kapanış.

onikisubat-belediyesi-meclis-uyeleri-esad-rejimini-kinadi!2.jpg

Her bir detayın titizlikle irdelendiği Meclis Toplantımızda konular görüşülerek karara bağlandı. Toplantı sonrası Meclis üyelerinin, Yeni Hizmet Binasını gezmelerinin ve birimlere hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından Başkan Mahçiçek, tüm gayretlerinin ilçe halkının daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için olduğunu belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.