ÖNCE AKALA SONRA OKULA

Kahramanmaraş’ın önde gelen giyim markalarından Akal Konfeksiyon, Okul Sezonunun açılması ile birlikte İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyinde birçok okulun üniformalarını uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 17:26
ÖNCE AKALA SONRA OKULA

Akal Konfeksiyon İşletmecisi Ali Osman Uslu, Daha önce de olduğu gibi yine kaliteli ucuza giymenin yolunun Akal’dan geçtiğini vurguladı.

“Akal Konfeksiyon 1958’den bu yana Kahramanmaraş’a hizmet eden bir müessesedir. Biz bu mesleğin içerisinde her kademe görev aldık. Çırak, Kalfa, Usta ve sonunda işyeri sahibi olarak bu meslekte insanlara hizmet etmeye devam ediyoruz. 40 yıldan bu yana bütün işlerimizi titizlikle yapıyoruz. Genelde birçok okul kıyafetleri, merkez okulların, İlkokul, Ortaokul ve Liselerin kıyafetleri bizde bulunuyor. Biz kaliteli ürünleri ucuz fiyata satıyoruz. Ürünlerimizde kaliteyi her zaman en önde tutuyor, hitap ettiğimiz kesimdeki insanlara memnun etmek en önemli amaçlarımızdan bir tanesi. Biz diyoruz ki tecrübe, güven ve güler yüzlü hizmet için Akal Konfeksiyona bekliyoruz. Bizim “Önce Akal’a, Sonra Okul’a” sloganımız vardır ve bunu her insan az çok bilir. Bizim geçmişte bir sloganımız daha vardı, ‘Annelerinizi, Babalarınızı giydirdik, Sıra sizde’ biz Kahramanmaraş’a yıllardan bu yana hizmet ediyoruz.”

Önce Akal’a Sonra Okula sloganı ile kampanya Akal Konfeksiyon, aile bütçesine katkı sağlayarak çocuklarının okul alışverişini yapacak velileri mağazalarına davet ediyor. Kahramanmaraş genelinde ilk, orta ve lise düzeyinde 130 eğitim kurumunun formalarını 61 yıllık tecrübesi ile bünyesinde barındırıyor. Kampanya kapsamında;  İlk Okul kısa ve uzun kol lakos, pantolon 90 Türk Lirası, Orta Okul kısa ve uzun kol ve lakos 100 Türk Lirası Lise kısa ve uzun kol lakos  ve pantolon 115 Türk lirasından satışa sunuldu. Talepler doğrultusunda üç iplik montlar; İlk ve Orta okul düzeyinde 55 Türk lirası, Lise 60 Türk Lirası, İmam hatip orta okulları için feraceler 90 Türk Lirası Lise Düzeyinde 110 Türk Lirası olarak satışa sunuldu. Kaliteli okul çantaları 35 ile 55 Türk Lirasından vatandaşa arz edildi.

AKAL KONFEKSİYON PİYASAYADAKİ REKABETİ KONTROL ALTINA ALIYOR

Akal Konfeksiyon İşletmecisi Ali Osman Uslu, Akal Konfeksiyonun Kaliteli ürünleri uygun fiyata vererek, Piyasada oluşması muhtemel fahiş fiyatların önüne geçtiğini kaydetti. Uslu, Öğrencileri giydirmekten çok onların geleceğin Avukatı, Hâkimi, Doktoru olarak gördüklerini ifade ederek, ‘Öğrencileri giydirmek bizim ana amacımız değil ara amacımızdır.’ dedi.

Uslu:“Dürüstlük bizim işimizde en önemli maddedir. İnsanların sizin ticaretinize ve yaptığınız işe güvenmesi lazım. Biz ilk tercih olmak için çok çabaladık ve bunu büyük oranda başardık diyebiliriz. Hedefimiz bütün Kahramanmaraş’a hizmet etmek. Yeni dönemde Kahramanmaraş’ta dengeyi sağlayan bir esnafız. Okul işlerinin çoğunda kar marjımız çok az, Bizim şu andaki fiyatlarımız bir önceki seneler ile aynı, artırmadık. Bizim burada giydirdiğimiz çocuklar geleceğin doktoru, Avukatı, Hakimi ve Savcısı biz bu gözle bakıyoruz. Bizim okul ürünlerini satmakta ki amacımız insanların kolay ve uygun fiyata ulaşmasıdır. Yoksa bu okul ürünlerinden öyle tahmin edildiği kadar yüksek oranda kar payı bırakmıyor ve bunu biz gözetmiyoruz. Bizim ana amacımız insanlara kaliteli hizmet etmek ve bunu insanlara yansıtmak. Biz piyasadaki fiyatların da fahiş oranda artmasını engelliyoruz. Yani bizim koyduğumuz fiyatlar bir nevi piyasa fiyatını belirlediği için insanların afaki oranlarda paralar vererek ürünler almasına engel olduk diyebiliriz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.