Okumuş, bu kez objektifin arkasında

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programında Kahramanmaraş basın mensupları ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2020 21:15
Okumuş, bu kez objektifin arkasında

Başkan Okumuş, bu kez objektiflerin karşısında değil, arkasında durarak kendini basın mensuplarının yerine koydu.

At Binicilik ve Okçuluk tesisinde başlayan program Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayında yemek ikramı ile devam etti. Kahramanmaraş basınını her zaman kardeşi olarak gördüğünü belirten Başkan Okumuş, Türkoğlu’nun geçmişini ve bugününü anlattı. Eğlenceli dakikalar yaşanan programda Başkan Okumuş’un konuşmaları şu şekilde; “Gazetecilerin günü bir gün değil, 365 gündür. Bütün zorluklara rağmen halkı bilgilendirmek için çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Bu vesile ile toplumumuzu aydınlatıp Türkoğlu’muzun ve Kahramanmaraş’ımızın güzelliklerini halkımıza ulaştırdığınız için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. 4 dönemlik belediye başkanlığım var ve hepinizi kardeşim olarak gördüm. Sizleri aslında gazeteci değil de bir ağabey, kardeş olarak görüyorum.

okumus,-bu-kez-objektifin-arkasinda-1.jpg

Belediye başkanlığı yapan bir kişinin basın olmadan ilçesini tanıtması mümkün değil. Tüm seçim dönemlerinde yanımızda olmanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bir belediye başkanının projelerini tanıtması lazım ve bunda basından destek alması lazım. Türkoğlu, 2014 yılından 2019 yılına kadar 15 kat değer büyümesi yaşadı. Bölge şehirlerimize kadar tanınıyoruz ve yeni yatırımlar almaya devam ediyoruz. Türkoğlu’nun Kahramanmaraş’a yakınlığından dolayı gelişmediği düşünülüyordu. Biz yaptığımız büyük projeler ile bütün bu düşünülen konuları tersine çevirdik. Bugün en hızlı büyüyen ilçe nüfusu olduk.

okumus,-bu-kez-objektifin-arkasinda-2.jpg

4 ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZ OLACAK

Türkoğlu’nda bir organize sanayi bölgemiz var ve tamamı dolu. İkinci organize sanayi bölgesini bin 500 dönüm alana kurduk. Önümüzdeki ay buranın tahsisleri yapılacak. Bölgedeki gıda sektöründe faaliyet gösteren bütün sanayicilerimiz gelecek. Önümüzdeki yıl da 3. Olarak çelik ihtisas organize sanayi, ardından da sera organize sanayi ile Türkoğlu’muzu marka yapma yolunda devam edeceğiz.  Toplamda 4 tane organize sanayi planlıyoruz. Sadece sanayi alanında değil, eğitim ve sosyal alanlar ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizler her zaman yanımızda oldunuz, olmaya da deva ediyorsunuz. Biz sizleri her gün hatırlıyoruz.

okumus,-bu-kez-objektifin-arkasinda-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.