Ökkeş Say: Onur günümüz kutlu olsun

Vatan sevgisi ve memleket aşkının her şeyin üstünde olduğunu belirten ve “Ürettiğimiz her projenin ilham kaynağı ise şanlı tarihimizdir” diyen Aksay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Say, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl...

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2021 12:39
Ökkeş Say: Onur günümüz kutlu olsun

Vatan sevgisi ve memleket aşkının her şeyin üstünde olduğunu belirten ve “Ürettiğimiz her projenin ilham kaynağı ise şanlı tarihimizdir” diyen Aksay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Say, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Aksay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Say gururun 101. yılında yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Bugün bu büyük mücadelenin, onurlu başarının mirasçıları olan bizler, bu topraklarda yazılan kahramanlık destanının 101. Yıl dönümünün haklı gururu ve coşkusu içerisindeyiz. Göstermiş olduğu kahramanlıkla Anadolu’nun dört bir yanına cesaret veren Kahramanmaraş, her zaman her yerde öğünmekte haklıdır. Bu zaferin verdiği mesaj gelecek kuşaklara iyi aktarılmalı ve bir hazine olarak değerlendirilmelidir.

BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN

Milli mücadelenin mutlak zafere ulaşacağı inancını bütün vatana Maraş halkının gösterdiği bu kahramanlık ilham etmiştir. Bugün bizlere düşende aynı duygularla, canları pahasına bize bu toprakları vatan yapan ecdadımızın emaneti olarak, ülkemizi ve şehrimizi mutlu yarınlara ulaştırmaktır. Gururunu yaşadığımız bu mücadelenin zaferini kutlarken, ülkemizin ve şehrimizin aynı ruhu aynı heyecanı taşıdığını hissetmek bizler için büyük erdemdir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmadan kurtuluş mücadelesindeki heyecanla sürmesini temenni ederim. Şimdi bize düşen görev, bu toprakların nasıl ne şartlarda kazanıldığını bilerek, birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışmaktır. Ecdadın savaştaki kararlılığı ve vatan savunmasındaki asil duruşu bizler için bir yol haritası niteliğinde olmalıdır. Bütün bunları bir emanet bilmeli ve emaneti yücelterek korumayı kendimize ilke edinmeliyiz.

Bu duygularla, Milli Mücadelemizin kahraman şehitlerini ve ebediyete intikal etmiş gazilerini minnet ve şükranla anıyor, tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin 12 Şubat destanının 101. Yıldönümünü kutluyorum.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.