Murat Aksu: Zaferin 101. yılı kutlu olsun

Çatı üzeri güneş santralleri konusunda ciddi yatırımlar yapan Ekinox Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Aksu, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2021 12:04
Murat Aksu: Zaferin 101. yılı kutlu olsun

Çatı üzeri güneş santralleri konusunda ciddi yatırımlar yapan Ekinox Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Aksu, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Bugün bu büyük mücadelenin, onurlu başarının mirasçıları olan bizler, bu topraklarda yazılan kahramanlık destanının 101. yıldönümünün haklı gururu ve coşkusu içerisindeyiz” dedi.

“Birçok kültüre ve medeniyete ev sahipliği yapan Kahramanmaraş, Milli Mücadelesinde göstermiş olduğu kahramanlıkla, her zaman her yerde öğünmekte haklıdır” diyen Ekinox Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Aksu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gururunu yaşadığımız bu mücadelenin zaferini kutlarken, ülkemizin ve şehrimizin aynı ruhu aynı heyecanı taşıdığını hissetmek bizler için büyük erdemdir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmadan kurtuluş mücadelesindeki heyecanla sürmesini temenni ederim.

BU MÜCADELE ZOR ŞARTLARLA ELDE EDİLDİ

Kurtuluşumuzun 101. yıldönümünü kutladığımız bu günlerde bir kez daha birlik ve beraberliğimizin önemini anlamaktayız. Kahramanmaraş’ın kurtuluşu bir milletin kardeşliğinin ve beraberliğin önemli bir göstergesidir. Bu mücadele elbette zor şartlarda elde edildi. İşgalcilerin topuna tüfeğine karşı milletimizin kudretli imanı dünyaya büyük bir ders olmuştur.

AYNI RUH VE AYNI ANLAŞIYLA KORUMALIYIZ

Geçmişten aldığımız ilhamla, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunun bilincinde olarak, Cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak temel görevimiz olmalıdır. Cumhuriyetimizi istikbale, ülkemizi dünya milletleri arasında hak ettiği yere taşımak için mücadele verirken de, bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmalı ve değerlerimizi yüceltmeye devam etmeliyiz. Bu duygularla, Milli Mücadelemizin kahraman şehitlerini ve ebediyete intikal etmiş gazilerini minnet ve şükranla anıyor, tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin 12 Şubat destanının 101. yıldönümünü kutluyorum.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.