Muhtarlar Buluşması Ekinözü ve Nurhak’ta Saha Çalışmalarıyla Sürdü
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve hızlı çözüm üretmek amacıyla hayata geçirdiği Muhtarlar Buluşması programı, bu kez Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde düzenlendi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya başkanlığında yapılan toplantılara; AK Parti Nurhak İlçe Başkanı Günay Ünsal, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Hikmet Özer, Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ yetkilileri ile ilçe muhtarları katıldı. Programda, Ekinözü ve Nurhak’a bağlı mahallelerin ihtiyaçları ve devam eden hizmet süreçleri ele alındı.
Muhtarlar, vatandaşlardan gelen öncelikli talepleri yetkililere doğrudan ileterek çözüm sürecine aktif katkı sundu. Toplantıda aktarılan sorun ve önerilerin, ilgili daire başkanlıkları ile KASKİ ekipleri tarafından değerlendirilerek kısa sürede uygulamaya dönük planlara dönüştürüleceği belirtildi.
“Sahadan Gelen Talepler Hizmet Rotamızı Belirliyor”
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Ekinözü ve Nurhak’ta muhtarlarımızla bir araya gelerek mahallelerimizin ihtiyaçlarını detaylı şekilde istişare ettik. Muhtarlarımızın sahadan aktardığı her bilgi bizim için yol gösterici bir değere sahip. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek, hizmetlerimizi daha etkin ve hızlı şekilde planlamamıza imkân tanıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak, Sayın Başkanımız Fırat Görgel’in liderliğinde şehrimizin her noktasında yaşam kalitesini artırmak için kararlılıkla çalışıyoruz.”
KAYNAK: Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.