Müdürler Derneği Tekir'de buluştu

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Kara, Kurban Bayramı’nda güzel bir aktivite gerçekleştirdiklerini belirterek, “Tüm üyelerimiz ve aile bireylerimizle birlikte çok özel bir etkinlik gerçekleştirdik. Sevgi, muhabbet ve..

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2021 10:18
Müdürler Derneği Tekir'de buluştu

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Kara, Kurban Bayramı’nda güzel bir aktivite gerçekleştirdiklerini belirterek, “Tüm üyelerimiz ve aile bireylerimizle birlikte çok özel bir etkinlik gerçekleştirdik. Sevgi, muhabbet ve saygıyla geçen güzel bir günü geride bıraktık” dedi.

Kuruluş amacına uygun faaliyetler yapmayı sürdüren Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kurban Bayramı’nı fırsat bilerek dernek üyelerini Tekir’de bir araya getirdi.
Tekir Ardıç Suyu Mesire alanında bir dizi etkinlik gerçekleştiren Müdürler Derneği, yoğun katılım ve ilgi nedeniyle faaliyeti geleneksel hale getirme kararı aldı.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı S.M. Mali Müşavir Osman Kara, etkinliğin önemine değindi. Tüm dernek üyelerinin piknik etkinliğine yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizen Kara, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Göreve başladığımızda da üyelerimize bir çok etkinlik gerçekleştireceğimizin sözünü vermiştik. Bu etkinliklerden ilkini de Kurban Bayramı’nda gerçekleştirdik. Hem üyelerimizle bayramlaşmak, hem de güzel bir vakit geçirmek amacıyla icra ettiğimiz bu faaliyete beklediğimizden daha yoğun bir ilgi oldu. Ata topraklarımız olan Tekir’de böyle güzel bir faaliyete imza atmakta ayrıca gurur vericidir. Yediden yetmişe tüm üyelerimiz ve aile bireylerimiz bu etkinlikte yer aldı. Amacımız üyelerimiz arasındaki bağı güçlendirmekti. Çok şükür bunu da başardığımızı düşünüyorum. Üyelerimiz sevgi, muhabbet ve saygı içerisinde hoşça vakit geçirdi. İnşallah ilerleyen süreçte daha güzel etkinliklere imza atacağız. Ben etkinliğimize katılan, iyi niyet temennisinde bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.”

osman-kara-sevgiyle-ve-muhabbetle-bulustuk.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.