Milli tarım, yerli tohum Geleceğimizdir

Şartlar ne olursa olsun, kalite ve güvenden taviz vermeden, her zaman devletin ve milletin yanında olan, Ünlü Tarım İşletmecisi Ruşen Ünlü, üretimde öncelik esastır diyerek, “Covid-19 ile tarım ve üretimin ertelenemeyeceğini bir kez daha gördük” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2020 14:41
Milli tarım, yerli tohum Geleceğimizdir

Şartlar ne olursa olsun, kalite ve güvenden taviz vermeden, her zaman devletin ve milletin yanında olan, Ünlü Tarım İşletmecisi Ruşen Ünlü, üretimde öncelik esastır diyerek,

“Covid-19 ile tarım ve üretimin ertelenemeyeceğini bir kez daha gördük” dedi. Ünlü, yerli ve milli üretime de dikkat çekerek dışa bağımlılıktan kurtulmak için yerli ve milli üretimin artması gerektiğini savunarak, “Milli tarım, yerli tohum geleceğimizdir” ifadesini kullandı.

sablon-son-001.jpg

Şartlar ne olursa olsun, kalite ve güvenden taviz vermeden, her zaman devletin ve milletin yanında olan, Ünlü Tarım İşletmecisi Ruşen Ünlü,

üretimde öncelik esastır diyerek, “Covid-19 ile tarım ve üretimin ertelenemeyeceğini bir kez daha gördük” dedi. Ünlü, yerli ve milli üretime de dikkat çekerek dışa bağımlılıktan kurtulmak için yerli ve milli üretimin artması gerektiğini savunarak, “Milli tarım, yerli tohum geleceğimizdir” ifadesini kullandı.

Gelişen ve genişleyen tarım sektöründe günümüz teknolojisine ayak uyduran, Türkoğlu’nun yükselen değeri Ünlü Tarım İşletmecisi Ruşen Ünlü,

“Daha çok üretim daha kaliteli üretim için desteklerin artması gerektiğine dikkat çekti. Yerli ve milli üretimin önemini ve tarım sektörünü değerlendiren Ünlü, Millileşmenin önemine dikkat çekerek, öncelikli olarak yerli tohumlar üreterek işe başlanılması gerektiğini vurguladı.

‘SEKTÖRDE MİLLİLEŞMELİYİZ’

Covid-19 süreci ile üretimdeki önemin bir kez daha vurgulandığını söyleyen Ünlü, sürecin yaşattığı ekonomik sıkıntıların devlet destekleriyle atlatıldığını söyledi. Ünlü şöyle devam etti:

“İnsanlar pandemi sürecinde gıdanın olmazsa olmaz ihtiyaç olduğunu anlamıştır. Her şeyin ertelenebileceğini anlayan insanlar, tarım ve üretimin ertelenmeyeceğini yaşayarak gördü. Tatil yapılmadan yaşanır ama aç yaşamak mümkün değil. Yine bu süreç bize millileşmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmıştır. Bu kapsamda milli tohumlar üretmeliyiz. Kendi ürettiğimiz tohumlarla dışa bağımlılıktan kurtulmalıyız.

YILSONU HEDEFLERİNİN ÜZERİNE ÇIKILDI

Tarım sektöründe olduğumuz için yılsonu hedeflerimizde sapma olmadı. Aksine daha fazla üretim için yılsonu hedeflerimizin üzerine çıktık.

ÜNLÜ TARIM KALİTE VE GÜVENDEN ÖDÜN VERMEDİ

Açıklanan paketler piyasayı rahatlattı lakin tarım sektörünün daha da güçlenebilmesi adına çiftçi desteklerinin daha iyi seviyeye getirilmesi kaçınılmazdır. Pandemi sürecinde çiftçilerimizin üreticilerimizin ne kadar büyük fedakârlıklar yaptığı göz önündedir daha çok üretim daha kaliteli üretim için destek destek destek… Teşviklerimizin artması için en çok giderimiz olan elektrik ve mazot gibi kullanımlarımızın yarısı bizden yarısı devletimizden bekleriz. Ünlü tarım olarak her şartta devletimizin ve dahi Çiftçilerimizin yanında bulunduk. Onların kara gün dostu olduk. Her şartta desteğimizi sunduk. Hep beraber birlikte yürüdük, dert ortağı olduk beraber sevindik güven verdik kalite sunduk hizmet ettik.”

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.