Mevcut istikrar sürekliliğini koruyor

Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Mehmet Kutsal 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ve Yerel Seçimler sonrası ekonomi alanında öngörülerini gazetemize değerlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Mevcut istikrar sürekliliğini koruyor

Yerel seçimlerin sonuçlanmasıyla birlikte istikrarın devam ettiğini vurgulayan Kutsal;” 2019 Yerel Seçimleri sağ salim geçti hem ülkemiz hem de şehrimiz adına Cumhur İttifakı cephesinden olumlu sonuçlar aldık. Seçim öncesi yapılan algı operasyonlarının cevaplarını vatandaşlarımız cevabını verdi. Seçimin bitmesinin hemen ardından daha ferah bir ortamın olduğu düşüncesindeyim. İstikrar devam ediyor ve mevcut istikrarın devam etmesi toplumun her bireyi açısından yaşanabilirlik kalitesine daha üst seviyelere çıkaracağı kanaatindeyim.  Kahramanmaraş’ta on ilçe ve büyükşehir belediyesiyle birlikte hizmetlerin daha aktif bir şekilde önümüzde ki süreç içerisinde oy veren, vermeyen tüm bireyler aktif olarak görecektir. Yine bir zaferle sonuçlanan seçimin bütün toplumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HAREKETLİ BİR PİYASA GÖRECEĞİZ

Ekonominin ilerleyen süre zarfında daha iyiye gideceği konularının altını çizen Kutsal; “Ağustos ayından bu yana süre gelen ülke ekonomisi üzerine yapılan saldırıların son bulacağını düşünüyoruz. Seçim hesapları güdenlerin planlarını vatandaşlarımız bir kez daha boşa çıkardı. Seçimin bitmesiyle yerel yöneticilerimiz yerine oturmasıyla yerel ve ulusal anlamda ekonomiye odaklanıp bu yönde ekonomi politikalarının geliştirilmesiyle bütün sektörlerin daha rahat hareket edebileceği ekonomi alanının oluşacağını düşünüyoruz. Seçimin hemen ardından dolarda yaşanan düşüşle birlikte yatırımcıların yatırımlarını devam ettirdiğini görüyoruz. Faiz oranlarının da düşmesiyle birlikte bütün sektörlere hareket kazandıracak bir piyasa göreceğiz” ifadelerini kullandı.

MAHALLEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

31 Mart Yerel Seçimlerinde güven tazeleyen Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Mehmet Kutsal mahalle sakinlerine teşekkürlerini bildirirken; “Ülkemize yapılan bir diplomatik ve ekonomik saldırıların olmasına rağmen yine bir yerel seçimden alnımızın akıyla çıktık. Ulusal ve yerelde olduğu gibi daha mikro ölçekli mahallemizde muhtarlık seçimleri adına zorlu bir süreç geçirdik. Mahalle sakinleri teveccühünü gösterdi yeniden bizi muhtarlık görevine layık gördüler. Muhtarlığımız süresince önceki dönemlerde mahallemizde tespit edemediğimiz ya da tespitlerimiz neticesinde yaşanan ekonomi alanında saldırıdan dolayı eksiklerini tamamlayamadığımız yerlerin eksiklerinin tamamlanması adına çalışmaları yürüterek yerel idarelerde başvuru ve takip işlemlerimizi sürdürerek mahallemiz adına olumlu cevapları almak adına çabalar göstereceğiz. Şahsımıza oy veren ve vermeyen mahallemizin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.