Mesut Bayraktar: Pandemi büyümeye engel olmadı

Pandemide daralan ekonomiye rağmen müşterilerini kalite ve uygun fiyatla buluşturan Tütüncü AVM, 2021 yılında da kampanyalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2021 11:44
Mesut Bayraktar: Pandemi büyümeye engel olmadı

Bölgenin en kapsamlı AVM’si Tütüncü AVM’de kampanyalar bitmek bilmiyor. A’den Z’ye her üründe çok büyük kampanyaların olduğu, ödemede ise kolaylıkların sağlandığı AVM, yeni yuva kuracakları alışverişe bekliyor. 2021 yılı itibariyle mobilya dünyasından ev tekstiline kadar fiyatlarda artışın yaşandığı günlerde, Tütüncü Avm vatandaşlar için uygun paketler sunmaya devam ediyor. Yüzde 10'dan yüzde 40'a kadar indirimlerin uygulandığı ürünlerde, en avantajlı kampanya 'Lüx Çeyiz Paketi' seçeneğinde bulunuyor.

TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN BÜYÜME TRENDİ KORUNDU

Bölgenin incisi Tütüncü AVM, kampanyaları ve hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar: “Tütüncü AVM 2020 yılında pandemiye rağmen müşterilerine çok cazip kampanyalar sundu. Lokomotif olarak kampanyalarımız genelde çeyiz paketlerini kapsıyordu. 2020 yılı Tütüncü AVM’ kampanya yılı oldu. Tüm olumsuzluklara rağmen yolumuza bir adım büyüyerek devam ettik.

SOSYAL MEDYADAN BİZİ TAKİP EDİN

Tütüncü AVM’de şu an beyaz eşya ve çeyiz paketleri bölümünde ciddi kampanyalar var. Çeyiz paketinin içeriğinde ise; yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, halı, perdeden oluşuyor. Paketlerimiz binden başlayarak tercihlere göre, değişiklik gösteriyor. Özellikle; tek kişilik baza başlık, çift kişilik baza başlık, masa sandalye takımı ve çeyiz takımız kampanyalarımız halk tarafından çok fazla ilgi görüyor. Yapmış olduğumuz tüm kampanyalarımızı sosyal medyadan duyuruyoruz. Vatandaşlarımız sosyal medyadan bizleri takip ederse, her gün ortalama 5-6 kampanya açıklıyoruz. Kampanyalarımız müşterilerimizin menfaatinedir. Kampanyalardan Tütüncü AVM kesinlikle para kazanmıyor.

TÜTÜNCÜ EXLUCİVE YAKINDA SİZLERLE

2021 yılı için ise, ciddi projelerimiz mevcut. Binevler bölgesinde Tütüncü Exlucive adında yeni bir yatırım projemiz var. Onu da hayata geçirmek üzere iş yerinin temellerini attık. Bu yatırımımızın tamamının bitimi ise 2022’de tamamlanacak. Tütüncü Exlucive’ deki amacımız beyaz eşya bayiliği adı altında alt katta beyaz eşya üst katta ise, lüks mobilyalar yer alacak. Bunlarında yanında belki perde konseptimiz olabilir. Burada ki yatırımımız bin 500, 2 bin metrekare alanda en üst seviyede olacak.

101’NCİ YILDA AYNI GURUR VE ŞEREFLE

Kurtuluş etkinliklerinin pandemiye takıldığı bu dönemde Kurtuluş Bayramı’na özel kampanyalarımız devam ediyor. Rıdvan Hoca’nın Sütçü İmam’ın, Av. Mehmet Ali Kısakürek’in ve daha nice tüm kahramanlarımızın ruhları şad olsun. Bu şehit ilelebet kahramanlık unvanının simgesi olacaktır. 12 Şubat Kurtuluş Bayramımızın 101’nci yılı kutlu olsun.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.