Messenger İndirme Yöntemleri

Messenger, en çok kullanılan, en kolay ve eğlenceli mesajlaşma programlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. 2000’li yıllarda Microsoft’un geliştirdiği MSN ile hayatımıza giren Messenger kavramı, Facebook sayesinde daha da popüler oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2023 21:54
Messenger İndirme Yöntemleri

Yazılı görüşmenin yanı sıra görüntülü ve sesli konuşmalara da imkân tanıyan Messenger, Facebook’un bünyesinde kendine yer bulan onlarca uygulamadan biri. WhatsApp, Skype ve Telegram gibi uygulamalar olsa da hâlâ birçok kişi Facebook Messenger kullanmayı tercih ediyor.

Messenger Nasıl ve Nereden İndirilir?

İnternette Messenger indir diye arama yaptığınız zaman birçok seçenekle karşılaşmanız mümkün. APK dosyası, masaüstü Messenger, mobil Messenger vb.

Her platform ve işletim sistemi farklı özellikler taşıdığı için Messenger uygulamasının indirme ve kurulum adımlarında da bazı farklılıklar olabiliyor. Ancak içerik olarak değişmiyor, sunulan tüm özellikler aynı.

Peki Messenger’ı nereden ve nasıl indirirsiniz? Bunu kısaca şöyle açıklayabiliriz:

Messenger APK İndir

APK dosyaları uygulamaların doğrudan yüklenebilir dosyaları anlamına geliyor. Siz mağazadan bir uygulama indirdiğinizde uygulamanın asıl kaynağına, Setup dosyasına erişemiyorsunuz.

Fakat eğer APK yöntemiyle indirmeyi tercih ederseniz elinizde .APK uzantılı bir dosya oluyor. Bunu kendinizin manuel olarak kurması gerekiyor.

APK sitelerinin bazıları virüslü olduğu için dikkatli olmakta fayda var. Güvenilir bir yer tercih etmeniz, her önünüze gelen yerden uygulama indirmemeniz önem taşıyor.

Messenger İndir Masaüstü

Bu alanda mobil kullanıcılardaha fazla olmasına rağmen, masaüstünden kullananların sayısı da azımsanacak kadar değil. Rehberinizde veya arkadaş listenizde bulunan kişilerle bilgisayardan konuşmak için Desctop Messenger yükle uygulamasını tercih edebilirsiniz.

Bu, Facebook tarafından Windows için resmi olarak sunulmuş bir programdır. Öte yandan Messenger Masaüstü haber yayınlarına ulaşma imkânı da tanıyor. Ayrıca uygulamada hikâye özelliği bulunuyor.

Facebook Messenger Mobil İndir

Telefonunuzdan hızlı sohbet edebilmek, chat konusunda zaman ve mekân sınırlamasını ortadan kaldırmak istiyorsanız mobil Messenger size göre!

Dilerseniz Android, isterseniz de iOS sürümünü yükleyebilirsiniz. Ayrıca arzu ederseniz grup hâlinde de sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Fotoğraf ekleyebilir, hikâye yayınlayabilir, isterseniz hücresel veri yerine Wi-Fi üzerinden bağlanmayı seçebilirsiniz.

Messenger’ı indirmek için www.messengerindir.net adresini kullanabilirsiniz.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.