Merit Park Hotel

Merit Park Hotel, Kıbrıs'ın pitoresk Girne şehrinde bulunan 5 yıldızlı lüks bir oteldir. Akdeniz'in muhteşem manzarasını sunan, unutulmaz bir tatil yeri yapar. Bu modern ve çağdaş tesis, birinci sınıf olanaklarla konuklarına en üst düzeyde konfor ve...

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2023 12:22
Merit Park Hotel

, Kıbrıs'ın pitoresk Girne şehrinde bulunan 5 yıldızlı lüks bir oteldir. Akdeniz'in muhteşem manzarasını sunan, unutulmaz bir tatil yeri yapar. Bu modern ve çağdaş tesis, birinci sınıf olanaklarla konuklarına en üst düzeyde konfor ve rahatlama sunmaktadır.

Zarif konuk odaları geniştir ve havuz ve denizin büyüleyici manzarasını sunan tavandan tabana pencerelerle zevkli bir şekilde dekore edilmiştir. Her odada, konukların kendi alanlarından Kuzey Kıbrıs'ın güzel manzarasını seyretmelerine olanak sağlayan özel bir balkon veya teras bulunmaktadır. Daha fazla rahatlık için tüm odalarda klima, ücretsiz Wi-Fi, düz ekran TV ve mini bar bulunmaktadır.

Konuklar, yetenekli şefler tarafından hazırlanan çeşitli yerel yemeklerin yanı sıra uluslararası spesiyaliteler sunan tesis bünyesindeki üç restoranda leziz yemeklerin tadını çıkarabilirler.

Konuklar, havuz başı bar ve restoranın yanı sıra özel plajlar, fitness merkezi, sauna tesisi ve çok daha fazlası ile en üst düzeyde rahatlamanın keyfini çıkarabilirler. Bunu tamamlamak için konuklar otel genelinde ücretsiz Wi-Fi'den yararlanabilir veya işi zevkle birleştirmek isteyenler için son teknoloji iş merkezinden yararlanabilirler. 'i her türlü etkinlik için ideal bir destinasyon haline getirir.

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.