Marfi’den 5 bin liradan başlayan indirim

Marfi Otomotiv Satış Müdürü Abdullah Yenikomşu, “Fiat, 2019 yılını lider kapatmış olup 2020 hedefinde de yine bu liderliği sürdürmek vardır” diyerek net ifadelerle hedefi yükseğe koydu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:39
Marfi’den 5 bin liradan başlayan indirim

Salgın süreci boyunca hayati önemde görev yapmış sağlık ve emniyet çalışanlarına 5 bin liradan başlayan indirimler sunduklarını ifade eden Yenikomşu, ‘bizim de onlara bir katkımız olsun’ dedi.

SALGIN SÜRECİ İLE İLGİLİ NELER SÖYLERSİNİZ?

Sıfır araç piyasası yılbaşından sonra gerçekleşen talebe cevap vermekte zorlanmıştı. Durum böyle iken üstüne bir de salgın süreci gelince, sıfır araç piyasasında çok ciddi bir düşüş yaşandı. Bu yılın başlarında araç talepleri beklenenlerin de üzerindeydi. Firmalar da bu durumu daha önceden öngöremedikleri için tedarikler konusunda ciddi problemler yaşandı. Üstüne pandemi sürecini de eklediğimiz zaman daha net şeyler söyleyebiliriz. Salgın süreci boyunca da plazamızda tüm hijyen önlemlerini aldık. Vatandaşlarımız hiç çekinmeden gelip ziyaret edebilirler.

SÜREÇ İLE ALAKALI MARFİ’DE BİR KAMPANYA VAR MI?

Pandemi sürecinden sonra üretime ara veren fabrikalardan olan TOFAŞ, üretime tekrar başladı ve hiç vakit kaybetmeden araç üretimine başlandı. Bundan sonraki dönemde böylesi bir tedarik sıkıntısı yaşayacağımızı sanmıyorum. Tüm model ve donanımlarda araç üretimi yapılıyor. Bu manada bize gelen talepleri anında karşılamaya gayret edeceğiz. Bu aya özel sağlık personellerimize yüzde 3’lük indirim yaptık. Bu oranda otomobil piyasası için 5 bin liradan başlayan bir indirim anlamına geliyor. Emniyet mensubu müşterilerimize de ticari araçlarla sınırlı olmak üzere aynı şekilde yüzde 3’lük bir indirim yapıyoruz. Çünkü bu sürecin baş rollerinde emniyet ve sağlık çalışanlarımız vardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.