Mahçiçek çalışan gazetecilerle bir arada

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Kahramamaraş’ın basın mensuplarına Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda kahvaltı programı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2019 12:42
Mahçiçek çalışan gazetecilerle bir arada

Kahvaltı öncesinde basın mensuplarını tek tek karşılayarak sohbet eden Başkan Mahçiçek, ülke menfaatleri noktasında basın mensuplarının çok önemli bir misyonu olduğunu belirtti. Basın mensupları ile istişare etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Mahçiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün mücadele ve direniş ile elde edildiğini ve basın mensupları için çok önemli bir gün olduğunu belirtti.

calisan-gazeteciler-kahvalti-prog1.jpg

“BİZİM ÜLKEMİZ İLE KİMSE BOY ÖLÇÜŞEMEZ”

Medya sektöründe gazetecinin sanal dünyadan daha etkin rol oynadığını ifade eden Başkan Mahçiçek, doğru haberi iletme hususunda gazetecilerin üstün sorumluluklarından bahsetti. “Bu ülkenin bekası ile ilgili, ülkenin menfaatlerini savunma noktasında gazetecilerimize çok önemli görevler düşüyor. Ve bizim basın mensuplarımızın bu görevi layıkıyla yerine getirdiklerine inanıyorum. Basın mensuplarımız, vatandaşlarımız ve devletimiz ülkemizin yaşadığı en ufak sıkıntılarda bile birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma gösteriyor. Bu hususta bizim ülkemizle kimse boy ölçüşemez.” ifadelerine yer verdi.

calisan-gazeteciler-kahvalti-prog.jpg

MAHÇİÇEK “BASIN MENSUPLARIMIZ KAHRAMANMARAŞ’A YÖN GÖSTERECEK”

Kahramanmaraş’ın gelişmesinde de basın mensuplarının etkin rol oynaması gerektiğini belirten Başkan Mahçiçek, “basın mensuplarımızın Kahramanmaraş’ın gelişiminde ve değişiminde yön göstermesi gerekiyor. Eksiklerimizi söylemesi gerekiyor ki, fark edilmeyenleri fark edelim.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Başkan Mahçiçek, Kahramanmaraş’ın vizyon ve misyonuna katkı sağlayacak dev proje EXPO 2023 Onikişubat’tan bahsetti. Kahramanmaraş’ı dünyanın merkezi yapacak projeyi nasıl aldıklarından bahseden Başkan Mahçiçek, EXPO 2023 sürecinde basın mensuplarına büyük sorumluluk düştüğünü belirtti. Kahvaltı programının ardından Başkan Mahçiçek basın mensuplarına çok fonksiyonlu ajanda ve yöresel Maraş oyma sandığı hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.