Mahçiçek “Berat Kandili’miz mübarek olsun”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2019 11:10
Mahçiçek “Berat Kandili’miz mübarek olsun”

Yayımladığı mesajda gönüllerde buluşmanın önemine dikkat çeken Başkan Mahçiçek, şu ifadelere yer verdi.

“İnsanları kurtuluşa erdiren bu mübarek gecede dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim. İstiyoruz ki, böyle özel günleri vesile ederek, gönüllerde buluşalım. Allah, bu gece aklanma, temiz ve suçsuz çıkmak, beri olmak anlamına gelen Berat kelimesinin maneviyatını anlayarak ve hissederek yaşamayı nasip etsin.

Berat’ın özünde olduğu gibi tüm İslam Âlemi’ne günahlarımızdan arınarak, Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiretine ulaşmak nasip olsun inşallah. Affın ve bağışlanmanın bereketinin müjdelendiği bu gecenin dünya için barışa, huzura, sağlığa ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum. İlahi rahmetin ayyuka çıktığı bu gecede bütün kardeşlerimizin ne isteği, duası varsa kabul olsun.

İnsanoğluna bahşedilmiş bu güzel ve anlamlı gün vesilesi ile milletimizin, tüm İslâm Âlemi’nin Berat gecesinin bereketli ve feyizli olmasını; milletimizin her türlü dert ve sıkıntıdan kurtulmasını; Ramazan ayına, günahlardan arınmış, beraat etmiş olarak girebilmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Berat Kandili’miz mübarek olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.