Letgo Ne İşe Yarar?

Letgo, elinizdeki ikinci el ya da sıfır herhangi bir ürünü satabilmenizi sağlayan, kullanışlı ve basit arayüzü bulunan bir uygulamadır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2023 21:58
Letgo Ne İşe Yarar?

Letgo, elinizdeki ikinci el ya da sıfır herhangi bir ürünü satabilmenizi sağlayan, kullanışlı ve basit arayüzü bulunan bir uygulamadır.

Letgo Güvenilir mi?

Letgo platformunda ürünlerinizi elden aldığınız için ürünleri inceleme şansınız var. Ürünlerde herhangi bir sıkıntı varsa almayabilirsiniz.

Letgo Nasıl Çalışır?

Letgo uygulaması konum bilginizi kullanıp olduğunuz bölgedeki ürünleri gösterir, sizin koyduğunuz ürünleri de öteki kişilere gösterir. Ürününüzü yayınlamak için gmail veya facebook ile giriş yapmalısınız. Facebook'la giriş yaparsanız istediğiniz takdirde ürünler facebook’ta da yayınlanır, daha kolay alıcı bulmanız mümkündür. Eşyalarını sat butonuna bastığınızda direkt fotoğraf makinesı kısmı açılır. İşte oradan fotoğraf çekip koyabilirsiniz veya galeriden daha önce çektiğiniz resimlerden ekleyebilirsiniz. Satacağınız ürünün fiyatını, kategorisini belirleyerek ürün ile ilgili kısa bir açıklama yazabilirsiniz. Ürün 10 dk içinde seçmiş olduğunuz bölgede yayınlanacaktır.

Letgo'da ürünleri hızlı satabilmek için belli bir ücret ödeyip 24 saat boyunca öne çıkararak ürünü daha kolay satabilirsiniz.

Letgo'da Satış Nasıl Yapılır?

Ürününüzü yayınladıktan sonra kullanıcılar mesaj ile ulaşacaklar. Pazarlık yaparak anlaştıktan sonra herhangi bir yerde buluşur ürünü teslim edip parayı alırsınız.

Letgo’da Neler Satılabilir?

Bu sorunun cevabını belirli kategorilerle sınırlamak imkânsızdır. Örnek verecek olursak, Letgo’da en popüler kategorilerden bazıları şunlardır:

Araba,

Film, Kitap ve Müzik,

Bebek ve Çocuk,

Spor, Eğlence ve Oyunlar,

Elektronik,

Motosiklet ve Diğer Araçlar,

Moda ve Aksesuar,

Ev ve Bahçe.

Letgo'da Ürün Silme Nasıl Yapılır?

Letgo profilinize girin,

Satıyor yazısının altından eşyalarınızı göreceksiniz.

Silmek istediğiniz ürünü seçin,

Ürünlerin resmi açıldıktan sonra sağ üstte üç nokta işaretine tıklayın.

En altta Ürünleri Sil seçeneğini seçip ürünü silebilirsiniz.

Letgo Nasıl İndirilir?

Bunun için Letgo indir bağlantısını kullanabilirsiniz. İlgili web sitesine girerek Letgo’nun iOS, Android veya masaüstü/laptop için olan sürümünü kolayca indirebilirsiniz. Letgoindir.org platformundan uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gereken tek şey bir hesap oluşturmak ve ikinci el ürün satmanın veya ucuz fiyattan satın almanın keyfini çıkarmaktır. Letgo yükle işlemleri tamamen ücretsizdir. Belli bir süre sonra ücretli aboneliğe geçmeniz gerekmez. Burada ilan yayınlamak, mesajlaşmak, bütün fonksiyonlardan faydalanmak hiçbir ücrete tâbî değildir.

Öyleyse şimdiden keyifli kullanımlar!

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.