Kuvayi Milliye’den askeri müzeye tüfeklerini bağışladı

Kuvayi Milliye Mücahitleri Derneği Kahramanmaraş Onikişubat Şubesi üyeleri, Kahramanmaraş Gazi Kışlası içerisinde bulunan Askeri Müze’ye tüfeklerini hediye etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2021 19:14
Kuvayi Milliye’den askeri müzeye tüfeklerini bağışladı

Genel Merkezi Adana’da olan Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Onikişubat Şubesi Başkanı Durdu Çınarlıdere, dernek binalarında Garnizon Komutanı Tankçı Albay Emin Mehmet Terzioğlu ve Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Kahramanmaraş İl Sorumlusu Rüstem Özen’i misafir etti.

“KUVAYİ MİLLİYE DEMEK MİLLETİMİZİN KENDİSİ DEMEK”

Ziyaret sırasında konuşan Garnizon Komutanı Tankçı Albay Emin Mehmet Terzioğlu, “Kuvayi Milliye demek milletimizin kendisi demek. Bugün Türkiye Cumhuriyeti´nde, bu vatan topraklarında yaşayabiliyorsak, büyüklerimizin mücadelesi sayesinde yaşayabiliyoruz. Bugün bu vatan topraklarımızı bize emanet eden ve bu uğurda canlarını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşları, aziz şehitlerimize minnet ve şükran duyuyoruz. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize de şifalar diliyoruz. Eğer büyüklerimizin fedakarlıkları olmasaydı bizler bu vatan topraklarında barınamazdık. Bizim görevimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi ilelebet yaşatması için bizden sonra gelen nesillere emanet bırakmak. Bugün Kuvayi Milliye Mücahitleri Derneği Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Şubesinin müzemize verdiği destek çok manidardır. Şube yönetimine çok teşekkür ederim” dedi.

“VERİLEN DESTEK KÜÇÜMSENEMEZ”

Kuvayi Milliye’nin Türk Silahlı Kuvvetlerine manevi desteği küçümsenemeyeceğini kaydeden Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Kahramanmaraş İl Sorumlusu Rüstem Özen ise, “Biz Kahramanmaraş’ta vatandaş ile Türk Silahlı Kuvvetleri arasında köprü vazifesi yapıyoruz. Türk Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’nın misyonu Türk ulusu ile Türk ordusu arasında var olan gönül köprüsünü güçlendirmek. Türk Silahlı Kuvvetlerin savaş gücünün arttırılmasına katkı da bulunmak savunma sanayi şirketleri kurmak ve geliştirmektir. Bizler bu doğrultuda Kuavi Milliye Mücahitleri Derneği Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Şubesi Başkanı Durdu Çınarlıdere olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Madalyalı şehrin, kahraman şehrin Türk Silahlı Kuvvetlerine her zaman sahip çıkıyor. El Birliği ile Güç Birliği ile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirmeye çalışıyoruz. Burada bizlere destek veren bütün Kahramanmaraşlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte el birliği ile güç birliği başardık” diye konuştu.

index-022.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.