KSÜ’lü Güreşçiler ÜNİLİG Türkiye Şampiyonası’ndan Madalyalarla Döndü

Yayınlanma:
KSÜ’lü Güreşçiler ÜNİLİG Türkiye Şampiyonası’ndan Madalyalarla Döndü
Editör

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencileri elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.

Şampiyonaya kafile başkanı olarak Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarından Prof. Dr. Hüseyin Eroğlu katılırken, takımın antrenörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Koyunlu ile Öğr. Gör. Ziya Boyraz üstlendi.

Kadın Takımı Türkiye Beşincisi Oldu

Kadınlar kategorisinde 50 kiloda Adile Naz Işık ve 57 kiloda Ayşegül Ertuğrul üçüncülük elde ederken, 53 kiloda Esra Pul ikincilik derecesi kazandı. Alınan sonuçlarla KSÜ Kadın Güreş Takımı, genel klasmanda Türkiye beşincisi olmayı başardı.8.jpeg

Erkek Takımı Türkiye İkinciliğini Kazandı

Erkekler kategorisinde ise KSÜ’lü sporcular önemli dereceler elde etti. 65 kiloda Özgür Gök, 79 kiloda Esat Ardıç ve 125 kiloda Hakan Büyükçıngıl şampiyon olarak altın madalya kazanırken; 57 kiloda Timuçin Gürlek, 61 kiloda Kahraman Eski ve 70 kiloda Remzi Temur üçüncü oldu.

74 kiloda Furkan Ertürk, 86 kiloda Osman Alıcı ve 97 kiloda Yalçın Çalık beşincilik elde ederken, 92 kiloda Soyhan Özgül ise sekizinci sırada yer aldı. Bu sonuçlarla KSÜ Erkek Güreş Takımı, genel sıralamada Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarı elde etti.

Elde edilen derecelerle hem bireysel hem de takım bazında dikkat çeken KSÜ’lü sporcular, üniversiteye büyük gurur yaşattı. Üniversite yönetimi, başarı gösteren tüm sporcuları ve teknik ekibi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.