KSÜ’de, İş’te Kadın Etkinliğinin 11.’si gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) Öğrenci Topluluğu tarafından ‘İş’te Kadın’ etkinliğinin bu yıl 11.’si düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2022 11:33
KSÜ’de, İş’te Kadın Etkinliğinin 11.’si gerçekleştirildi

KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak, akademik ve idari personel ve öğrencilerin katılımıyla Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlik, kariyer sahibi başarılı kadınları, katılımcılarla buluşturdu.

Etkinliğin açılış konuşmasını KSÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik- Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Dinçer yaptı.

Açılış konuşmasının ardından iki oturumdan oluşan etkinliğe geçildi. Etkinliğin ilk konuşmacısı olan Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan, ‘Elektrik-Elektronik Mühendisliğinin Geleceği’ başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Etkinliğin ikinci oturumunda ise Enerjisa Üretim Şirketi A.Ş. Çalışan Deneyim Mentoru, İnsan ve Kültür İş Ortağı Fatma Güney Laçin, eğitim ve kariyer süreci ve enerji alanında edindiği deneyimleri genç mühendis adaylarıyla paylaştı.

Sunumlarıyla etkinliğe katkıda bulunanlara plaket takdiminde bulunulurken, katılımcılara da çeşitli hediyeler verildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.