KSÜ ve Ortaklarının Kosova'da Düzenlediği Tarım Kongresi: Tarımın Geleceği Şekilleniyor

KSÜ İşbirliğiyle Kosova'da Gerçekleşen VI. Uluslararası Tarım Kongresi'nde Tarımın Geleceği ve Çözüm Önerileri Ele Alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2023 17:19
KSÜ ve Ortaklarının Kosova'da Düzenlediği Tarım Kongresi: Tarımın Geleceği Şekilleniyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), Pamukkale Üniversitesi, Prizren Üniversitesi (Ukshin Hoti), Yozgat Bozok Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Komrat Devlet Üniversitesi'nin işbirliği ile gerçekleştirilen VI. Uluslararası Tarım Kongresi (UTAK 2023), 31 Ağustos - 4 Eylül 2023 tarihleri arasında Kosova Prizren'de düzenlendi.

KSÜ TEMSİLCİLERİ KONGREDE

KSÜ'yü temsilen Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İ. Ersin Akıncı ve üniversite öğretim üyeleri kongreye katıldılar.

3.jpeg

TARIMIN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

UTAK 2023 kapsamında, günümüzün en önemli ihtiyacı olan gıda ve tarımsal üretim konuları, tarımın her alanında faaliyet gösteren farklı üniversitelerden bilim insanları ve araştırmacılar tarafından ele alındı. Bu değerlendirmeler sonucunda güncel tarımsal konular ve ihtiyaçlar hakkında çözüm önerileri sunuldu.

KSÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ BAŞARIYLA GÖREV ALDI

Kosova'da düzenlenen VI. Uluslararası Tarım Kongresi'nde KSÜ öğretim üyeleri, bilimsel etkinliklerde görevlerini başarıyla yerine getirerek, ülkemizde tarımsal üretimin gelişmesine yönelik çözüm önerilerini katılımcılara sundular.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.