KSÜ Rektörü Can’dan önemli paylaşım! KSÜ açılacak mı?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, sosyal medya hesabı Twitter’dan üniversitenin ne zaman açılacağı konusunda öğrencileri bilgilendiren bir mesaj paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2020 14:18
KSÜ Rektörü Can’dan önemli paylaşım! KSÜ açılacak mı?

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle eğitime ara verilen üniversitelerin ne zaman açılacağı merak konusu haline gelirken, üniversite öğrencileri YÖK'ten gelecek yeni bir açıklamaya odaklandı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, öğrencilerden ve velilerden sıklıkla üniversitelerdeki yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin sorular aldıklarını belirtti.

Tüm Türkiye’deki üniversite öğrencileri gibi KSÜ’de eğitimine devam eden öğrencilerin en fazla merak ettiği konuların başında gelen üniversitenin ne zaman açılacağı ve eğitimin uzaktan olup olmayacağı konusuna yönelik Twitter adresinden açıklamalarda bulunan KSÜ Rektörü Niyazi Can, şu açıklamayı paylaştı: “Değerli öğrenciler, üniversitenin ne zaman açılacağını ve eğitimin uzaktan olup olmayacağını merak ettiğinizi biliyorum. Ekim ayı başında açılmasına yönelik çalışmalar devam etmekte olup çok kısa sürede sosyal medya hesaplarından ve web sayfamızdan gerekli açıklamalar yapılacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.