KMTSO ve KASİAD’dan KAFSAD’a ziyaret

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu ve Kahramanmaraş Sanayi ve İşinsanları Derneği Başkanı Mikail Utlu Kahramanmaraş Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneğini ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2022 09:09
KMTSO ve KASİAD’dan KAFSAD’a ziyaret

Ziyarette konuşan KAFSAD Başkanı Mehmet Fındık, Sayın Balcıoğlu ve Sayın Utlu’yu aramızda görmekten mutluktuk duyuyoruz, dedi. “Uludaz Uğruböceği Fotokamp’a verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ederiz. KAFSAD olarak şehrimizin güzelliklerini, değerlerini fotoğraflayıp tanıtmak için gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımıza destek veren şehrimizin değerli iş insanlarına minnettarız.” dedi.

Ziyarette Kahramanmaraş’ta çekilen fotoğraflardan oluşan sunular izlendi. KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu; fotoğraf çekmeyi sevdiğini, şehrimizin adeta bir cenneti andıran doğası olduğunu ve bu güzellikleri fotoğraflarla tanıtmayı amaç edinen fotoğrafçılara her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. “Geçtiğimiz yıl ‘Sevda Çektiren Maraş’ adlı bir fotoğraf yarışması düzenledik. Bu ve benzeri yarışmaları her yıl yapmak istiyoruz. Şehrimizin fotoğrafçılarından yarışmalarımıza destek bekliyoruz.” dedi.

KASİAD Başkanı Mikail Utlu ise, kendisinin de bir doğa tutkunu olduğunu ve “Trekking Maraş” adında bir gezi gruplarının olduğunu söyledi. “Fırsat buldukça doğa gezilerine katılarak şehrimizin güzelliklerini keşfediyoruz.” diyen Utlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.