KMS’nin yeni transferi: Yusuf Çelik imzayı attı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında defans oyuncusu Yusuf Çelik'ı kadrosuna kattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2022 14:03
KMS’nin yeni transferi: Yusuf Çelik imzayı attı

Kahramanmaraşspor, her geçen gün yaptığı yeni transferlerle kadroyu güçlendirmeye devam ediyor. Ara transfer döneminde çalışmalara Antalya'da devam eden Kahramanmaraşspor, en son Serik Belediyespor'da forma giyen 25 yaşındaki defans oyuncusu Yusuf Çelik ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Yeni transfer Yusuf Çelik, ligin ilk yarısında 2. Ligde 8 maçta Serik Belediyespor, forması giydi. Bir kez ise gol sevinci yaşadı. Kahramanmaraşspor’un kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmaları yapacağı belirtilirken takımın kadrosuna ara dönemde 6 isim katılmış oldu.

YUSUF ÇELİK KİMDİR?

27 Haziran 1996 Antalya Manavgat doğumlu olan Yusuf Çelik, futbola Manavgat Belediyespor'da başladı. Galatasaray'ın kadrosuna 15.10.2009 tarihinde katılan Yusuf Çelik, 16 Eylül 2010 tarihinde Fraport Tav Antalyaspor'a geri döndü. 29 Ağustos 2014 tarihinde Fraport Tav Antalyaspor'da Profesyonelliğe Geçiş yapan Yusuf Çelik, 01 Eylül 2014 tarihinde Manavgatspor'a kiralandı. 19 Ağustos 2016 tarihinde tekrar geri döndüğü Fraport Tav Antalyaspor'dan Kırklarelispor'a 29 Ağustos 2018 tarihinde geçiş yaptı. Son olarak 16 Eylül 2020'de geldiği Serik Belediyespor forması giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.