Kızılay Yeni Personel Alımları Yapacak! KPSS Şartı Gerekmiyor

Kızılay, bünyesindeki eksiklikleri gidermek amacıyla farklı kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2023 21:48
Kızılay Yeni Personel Alımları Yapacak! KPSS Şartı Gerekmiyor

Kızılay'ın insana ve yardıma odaklı prensipleri, yüksek maaş imkanı ve KPSS şartı aramadan yapılacak alımlar, adayların ilgisini çekiyor. Kızılay'ın hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçlayan bu alımlarda, aşağıda belirtilen kadrolara personel alımı gerçekleştirilecektir:

İş Geliştirme Asistanı: Bu kadro için adayların mühendislik veya eşdeğer bölümlerden mezun olmaları, iyi derecede İngilizce bilmeleri ve stratejik düşünme yeteneklerine sahip olmaları gerekmektedir.

Ürün Tasarım ve Analiz Uzmanı: Bu pozisyon için adaylarda Oracle PL/SQL ve MS Office programlarını kullanma yeteneği ve ürün geliştirme deneyimi aranmaktadır.

Bilgi Yönetimi Yöneticisi: Bu kadro için adayların Python veya R programlama bilgisine sahip olmaları ve makine öğrenmesi konusunda deneyime sahip olmaları beklenmektedir.

Adaylar için son başvuru tarihi 20 Ağustos olarak belirlenmiştir. Kızılay, bu alımlarla personel eksikliğini gidermeyi ve hizmet kalitesini artırmayı hedeflemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.