Kipaş Holding insan kaynakları yeni istihdam açıkladı

Kipaş Holding, Covid-19 pandemi sürecinin dünya ekonomisine derin etkilerine rağmen, yatırımlarına ve istihdamını arttırmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2020 09:44
Kipaş Holding insan kaynakları yeni istihdam açıkladı

10 bin çalışanıyla 6 ana sektörde faaliyet gösteren Kipaş Holding, Türkiye ekonomisine desteğini, kâğıt ve tekstil işletmelerinde personel alımıyla devam ettiriyor.

Kipaş Kâğıt İşletmeleri, Aydın’ın Söke ilçesinde 2020 yılının sonuna doğru faaliyete geçireceği Avrupa’nın en büyük kâğıt yatırımı sayesinde yaklaşık bin kişiye istihdam sağlamaya hazırlanırken, Kipaş Holding bünyesinde ki Kipaş Tekstil yeni personel alımlarına başladı.

Kipaş Tekstil İşletmeleri’nin Open-End ve Ring İplik işletmelerinde ilk etapta yaklaşık 200 personel alımı gerçekleştirilecek. İşe başlayacak olan personeller işletmelerde üretimde görev alacaklar. Kipaş Holding İnsan Kaynakları koordinasyonunda gerçekleştirilen alımlarda, Kipaş Holding’in merkez idari binasında yapılacak olan mülakatlar sonucu başarılı olan kişiler işbaşı yapabilecekler.


İSTİHDAMA EN ÇOK KATKI SAĞLAYAN ÖRNEK ŞİRKETLERDEN

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kipaş Holding İnsan Kaynakları Yönetimi, “Kipaş Holding olarak yatırım yaptığımız tüm sektörlerde başarılarımızı devam ettirirken, istihdam kapasitemizi de arttırmaya devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere pandemi süreci ile birlikte birçok iş kolunda daralma mevcuttur. Aydın Söke’de ki kâğıt yatırımımızla bin kişiye istihdam sağlayacağız. Şehrimizde ki tekstil işletmelerimizde 200 işçi istihdam edeceğiz. İşe ihtiyaç duyan, tekstil işletmelerimizde çalışmak isteyen hemşehrilerimizi iş başvurusu yapmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.