Kervancıoğlu ve Başkan Güngör’den şehidimizin emanetine doğum günü sürprizi

Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, Kahramanmaraşlı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2022 23:42
Kervancıoğlu ve Başkan Güngör’den şehidimizin emanetine doğum günü sürprizi

Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, Kahramanmaraşlı Şehidimiz Nurettin Ademoğlu’nun kızı Zeynep Ademoğlu’na doğum günü sürprizi yaptılar.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle Kahramanmaraşlıların sevgisini kazanan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şubesinin organizasyonuyla Kahramanmaraşlı şehidimizin emaneti Zeynep Ademoğlu’na 10’uncu yaş gününde yalnız bırakmadı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı programda şehidimizin emaneti Zeynep Ademoğlu kendi fotoğrafının olduğu doğum günü pastasını kesti. Küçük Zeynep ve şehidimizin eşi Feride Ademoğlu, doğum günü sürprizi ve hediyelerden dolayı Sami Kervancıoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Başkan Yunus Karaman’a teşekkür etti.

kervancioglu-ve-baskan-gungorden-sehidimizin-emanetine-dogum-gunu-surprizi.jpg

KERVANCIOĞLU: ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ BAŞIMIZIN TACIDIR!

Organizasyona ilişkin değerlendirmelerde bulunan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şubesi sayesinde sık sık şehitlerimizin emanetleriyle özel günlerde bir araya geliyoruz. Bugün de soğuk bir kış günü içimizi ısıtan etkinliğe dâhil olduk. Şehidimiz Nurettin Ademoğlu’nun bizlere emanetlerinden biri olan Zeynep kızımızın 10’uncu yaş gününde mutluluğuna ortak olduk. Onlara yalnız olmadıklarını, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istedik. Şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Nurettin Ademoğlu kardeşimiz nezdinde tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Zeynep kızımıza da hayırlı, mutlu ve uzun bir ömür diliyorum” dedi.

KARAMAN: ŞEHİTLERİMİZİN ÇOCUKLARI KONUSUNDA ÇOK HASSASIZ!

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ise yaklaşık iki yıldır şehitlerimizin bizlere emaneti olan çocuklara doğum günü sürprizi yaptıklarını belirterek şunları söyledi: “Derneğimiz üyeleriyle beraber şehitlerimizin aileleri ile sürekli irtibat halindeyiz. İyi günlerinde de kötü günlerinde de her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Şehitlerimizin çocukları konusunda çok hassasız. Onları özellikle doğum günlerinde ziyaret ediyor, pastalarını beraber kesiyoruz. Bu konuda Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Çünkü bu ziyaretleri sürdürdüğümüz iki yıllık süre boyunca şehitlerimizin emaneti olan çocuklarımızın doğum günü pastalarını kendisi üstlendi. Pastaları, çocukların fotoğraflarıyla süslüyor, istisnasız her çocuğumuza da doğum günü hediyesini iletiyor. Ben bu konuda Sami Bey’e çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği günden beri derneğimizin faaliyetlerine verdiği destekler ve bu tür ziyaretlerimize katılarak yanımızda olan Sayın Hayrettin Güngör’e de teşekkür ediyorum.”

Şehit Özel Harekat Polisi Nurettin Ademoğlu, 10 Ağustos 2015 tarihinde Şırnak Silopi’de, Bölücü Terör Örgütünün yola yerleştirmiş olduğu el yapımı patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak etmesi sonucu yaralanmıştı. Ademoğlu, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 39 günlük mücadelenin ardından 17 Eylül 2015 tarihinde şehadete ermişti.

2f88ad85-7f26-461f-a8b4-7f0a26459b56.jpg

alpedo-kervan-lezzet-grubu-yonetim-kurulu-baskani-sami-kervancioglu-kahramanmaras-buyuksehir-belediye-baskani-hayrettin-gungor-ile-turkiye-harp-malulu-gaziler-sehit-dul-ve-yetimler-dernegi-kahramanmaras-sube-baskani-yunus.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.