Kalın'dan özelleştirme açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2018 11:28
Kalın'dan özelleştirme açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı.

Kalın'ın açıklamaları şöyle:

ERKEN SEÇİM

"Şu anda gündemimizde erken seçim yok şuanda bununla ilgli farklı bir durum söz konusu değil. Arkadaşlarımız yüzde 80 oranını nasıl hesapladı bilmiyorum. Bir erken seçim olur olacak beklentileri üzerinden. Özellikle Afrin harekatı devam ederken böyle bir zihin bulandırıcı açıklamalar gereksizdir. Bununla ilgili sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın da açıklamaları ortadadır.

ŞEKER FABRİKALARI

"Şeker fabrikalarıyla ilgili yine Başbakanımız kapsayıcı net bir açıklama yaptı. Bu fabrikalara iyi işletilmediği için zarar ettiği için satılacak.

Daha önce de bu tür fabrikalar şeker fabrikaları da dahil olmak üzere özelleştirildi ve bunlar gayet başarılı bir şekilde özelleştirildi, kara geçtiler. Herhangi bir mağduriyet söz konusu olmadı. Yani orada çalışan işçilerimize de bildiğiniz gibi bir opsiyon verildi. İsteyen Fabrikada devam edebilir isteyen herhangi başka bir kuruma geçebilir. Dolasıyla orada çalışan işçilerimizin de herhangi bir mağduriyeti söz konusu değildir."

Yeniçağ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.