Kahramanmaraş’ta “Yûnus Söyler Dilimiz” Paneli düzenlenecek

Türkiye Yazarlar Birliği Kahramanmaraş Şubesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi iş birliği ile “Yûnus Söyler Dilimiz” başlıklı bir panel düzenlenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2021 13:35
Kahramanmaraş’ta “Yûnus Söyler Dilimiz” Paneli düzenlenecek

Güzel Türkçemizi Anadolu topraklarında mayalayan, çağlar öncesinden çağlar ötesine gönül diliyle seslenen Türkçenin en büyük ozanı Yûnus Emre’nin vefatının 700. yılında Cumhurbaşkanlığı’nın 2021 yılını “Yûnus Emre ve Türkçe Yılı” ilan etmesi münasebetiyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kahramanmaraş Şubesi iş birliğinde “Yûnus Söyler Dilimiz” başlıklı bir panel gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmalarını TYB Kahramanmaraş Şube Başkanı Fazlı Bayram ile KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın yapacağı; TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan ile Edebiyatçı Mustafa Özçelik’in konuşmacı olarak katıldığı paneli, TYB Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Mehmet Yaşar yönetecek.

9 Nisan 2021 Cuma günü saat 14.30’da zoom uygulaması üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecek olan “Yûnus Söyler Dilimiz” başlıklı panel, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi youtube kanalından da canlı yayın şeklinde izlenebilecek.

“yûnus-soyler-dilimiz”-paneli.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.