Kahramanmaraş’ta yaşanan kovalamacada 2 polis 2 bekçi yaralandı

Kahramanmaraş’ta bir düğün töreninde silahlı kavgaya karışan ve sonrasında otomobiliyle kaçan şüpheliler, yaşanan kovalamaca sırasında 2 polis memuru ile 2 bekçiyi yaraladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2021 13:05
Kahramanmaraş’ta yaşanan kovalamacada 2 polis 2 bekçi yaralandı

Kovalamaca sırasında bir polis memurunu otomobilin motor kaputu üzerinde 20 metre sürüklenme anı mobese kameralarınca görüntülendi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI

Alınan ilgilere göre, Dulkadiroğlu ile Onikişubat İlçelerinde saat 23.00 sıralarında 46 ADU 359 plakalı otomobilden düğün yerinde silahlı kavga ve seyir halinde ateş açıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şüphelilerin otomobilini takibe alan polis ekipleri, Azerbaycan Caddesi belediye kavşağında ‘Dur’ ihtarında bulundu. Polisin ‘Dur’ ihtarına rağmen kaçmaya çalışan sürücüsü, bir polis memurunu otomobilin motor kaputu üzerinde 220 metre sürükledi. 2 polis memurunun, 2 bekçinin yaralandığı kovalamaca mobese kameralarınca görüntülendi. Otomobilde bulunan Kerim E. (23), Hasan S. (27), Sefa S. (24), Emre Y. (32) ile olay yerine sonradan gelen Oğuzhan A. (24), Turgay K. (22), Murat A. (41) gözaltına alındı.
Yaralı kolluk kuvvetleri hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, otomobilde arama yapan polis ekipleri, 2 adet pompalı tüfek, bu tüfeğe ait 5 adet fişek, 1 adet 7.65 tabanca ve tabancaya ait 5 adet mermi ele geçirildi.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.